Simona Ionescu / Redactor Șef

Noi acuzații pentru Kris Jenner, în scandalul de hărțuire. Două noi plângeri de la bodyguardul ”afectat”

Noi acuzații pentru Kris Jenner, în scandalul de hărțuire. Două noi plângeri de la bodyguardul ”afectat”
Un fost agent de pază care a lucrat pentru familia Kardashian le-a dat în judecată pe acestea pentru comportament nepotrivit, anul trecut. Acum, bodyguardul amenință cu două noi acuzații pentru Kris Jenner.

Un bodyguard care a lucrat pentru familia Kardashian în 2017 a depus anul trecut o plângere prin care le acuză pe Kris Jenner și Kourtney Kardashian de hărțuire sexuală. Acum însă, bodyguardul, pe numele său Marc McWilliams, anunță că pregătește două plângeri noi. Noi acuzații pentru Kris Jenner. 

Noi acuzații pentru Kris Jenner

Conform documentelor prezentate de tribunal, Jenner este acuzată de „avansuri sexuale nedorite și nesolicitate”, iar Kourtney apare ca pârâtă în acest caz. Principalele acuze pe care le aduce Marc McWilliams, fostul lor bodyguard, sunt hărțuire sexuală, mediu de lucru ostil, discriminare rasială și de gen.

Noi acuzații pentru Kris Jenner. Părțile implicate au lipsit de la audieri

Noi acuzații pentru Kris Jenner
Marc McWilliams

Miercuri a avut loc o audiere în cadrul Tribunalului din Los Angeles, însă niciuna din părți nu a fost prezentă. Atât Kris Jenner, Kourtney Kardashian cât și Marc McWilliams au lipsit cu desăvârșire. Totuși, surse au declarat că avocata lui McWilliams ar fi discutat prin telefon cu judecătoarea Susan Bryant-Deason. Avocata i-ar fi zis acesteia că pregătește două noi plângeri împotriva lui Jenner, ca parte din dosar. 

Conform acelorași surse, judecătoarea a somat-o pe avocata lui McWilliams să depună plângerile în termen de maxim o săptămână. Un nou termen a fost stabilit pentru data de 23 martie. 

Kris Jenner neagă acuzațiile. Bodyguardul ar fi dormit în post

Avocatul lui Kris Jenner neagă acuzațiile cu vehemență. Acesta susține că bodyguard-ul a lucrat tot timpul în afara casei și nu a intrat niciodată în locuința lui Kris. ”După ce a paznicul a fost prins de mai multe ori dormind în mașină compania de securitate a fost rugată să nu îl mai trimită pe acesta.” Acesta mai menționează într-o declarație și că deși este numită în acest proces, Kourtney nu este acuzată de nimic.

Foto: Facebook

Florin Călinescu și experiența sa cu virusul ucigaș: „Eu cu minorele nu mă încurc”

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre