Simona Ionescu / Redactor Șef

Noi informații. Familia lui Bruce Willis confirmă nenorocirea care s-a abătut asupra actorului

Noi informații. Familia lui Bruce Willis confirmă nenorocirea care s-a abătut asupra actorului
Bruce Willis trece prin cele mai grele clipe, fiind diagnosticat cu o afecțiune gravă. V-am spus ce lucruri grave se întâmplă cu marea vedetă, dar acum au apărut informații noi, chiar de la familie.

Este cumplită nenorocirea care s-a abătut asupra lui Bruce Willis. Fanii acestuia sunt distruși.

Familia lui Bruce Willis confirmă nenorocirea care s-a abătut asupra actorului

Cu puțin timp în urmă, Rețete și vedete anunța motivul pentru care celebrul Bruce Willis a ajuns să joace în filme din ce în ce mai proaste. Anul acesta, el a ajuns să accepte roluri în 11 producții, a căror lansare a avut sau urmează să aibă loc. Există și un motiv întemeiat.

Potrivit regizorului Matt Escandari, actorul vrea să strângă cât mai mulți bani, pentru că nu va mai juca în filme, întrucât suferă de pierderea memoriei și demență iminentă. Alți colaboratori ai săi au spus că starul anilor 1990 ar avea Alzheimer.

Familia spune adevărul

Recent, familia lui Bruce Willis a anunțat că acesta a fost diagnosticat cu afazie. Aceasta este o tulburare de limbaj cauzată de leziuni cerebrale, care afectează capacitatea unei persoane de a comunica, dar care poate duce la demență. Familia lui Bruce a postat și o declarație pe rețelele de socializare în care anunță retragerea vedetei.

„Susținătorilor extraordinari ai lui Bruce, ca familie, am vrut să le împărtășim că iubitul nostru Bruce s-a confruntat cu unele probleme de sănătate. A  fost recent diagnosticat cu afazie, ceea ce îi afectează abilitățile cognitive. Ca urmare a acestui fapt și cu multă considerație, Bruce se îndepărtează de cariera care a însemnat atât de mult pentru el. (…)

Acesta este un moment cu adevărat provocator pentru familia noastră. Suntem foarte recunoscători pentru dragostea, compasiunea și sprijinul vostru continuu. Trecem prin asta ca o familie unită și puternică”, a declarat pe contul de Instagram, Rumer Willis, fiica acestuia.

Nominalizat de cinci ori la Globurile de Aur și de trei ori la Premiile Emmy

Bruce Willis a început să fie cunoscut în anul 1980, când a apărut în mai multe filme. Dar primul rol principal l-a avut în serialul Moonlighting, unde a jucat alături de Cybill Shepherd. Potrivit Variety.com, în toată cariera sa, Bruce a fost nominalizat de cinci ori la Globurile de Aur și de trei ori la Premiile Emmy. Filmele în care actorul a jucat au obținut încasări de peste 5 miliarde de dolari.

Sursă foto: Page six

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre