Simona Ionescu / Redactor Șef

Nu a mai putut și a trădat. Miliardarul rus a părăsit barca lui Putin

Nu a mai putut și a trădat. Miliardarul rus a părăsit barca lui Putin
Dragostea e oarbă, spune un vechi proverb românesc, iar Roman Abramovici a înțeles asta mai bine ca oricine. Ce a putut să facă din iubire.

Ies la iveală noi detalii din viața lui Roman Abramovici. Ce legătură este între el și Ucraina.

Nu a mai putut și a trădat. Miliardarul rus a părăsit barca lui Putin

Unul dintre cei mai puternici oameni din lume, Roman Abramovici are de tras în aceste momente. Acestuia i s-au blocat conturile, ca urmare a sancțiunilor dure ale Guvernului din Marea Britanie și a decis să vândă clubul Chelsea. Dar și aici a întâmpinat probleme.

Acesta nu va putea fi înstrăinat dacă banii vor intra în conturile lui, nici un fotbalist nu va putea fi transferat, iar pentru o deplasare a echipei nu se vor cheltui mai mult de 20.000 de euro. De asemenea există o interdicție de vânzare a biletelor la meciurile de pe teren propriu și alta la înstrăinarea produselor cu însemnele clubului.

Fosta iubită l-a dat de gol

Recent însă, fosta iubită a lui Abramovici, jurnalista Bozena Rynska, a declarat pentru The Sun că oligarhul, în vârstă de 55 de ani, are o iubită din Ucraina. E vorba de Alexandra Korendyuk (foto), mai mică cu 30 de ani decât afaceristul. „Noua iubită a lui Roman Abramovich este foarte interesantă. La începutul anului, au apărut tot mai multe zvonuri cum că oligarhul rus este într-o relație cu Alexandra Korendyuk.

Sunt foarte puține informații despre tânără, dar se presupune că este fondatoarea unei companii în industria muzicală. De asemenea, iubita lui Abramovich își încearcă norocul și în actorie”, a declarat fosta iubită a lui Abramovici, potrivit The Sun. Tot Bozena Rynska a fost cea care a dat de știre lumii și despre cea de-a treia căsătorie a oligarhului, cu Dasha Zhukova. Cei doi au stat împreună din 2008 până în 2018. Din toate cele mariaje, Roman Abramovici are șapte copii.

Sursă foto: prosport

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre