Simona Ionescu / Redactor Șef

Nu-i glumă! A murit William Shakespeare, primul bărbat din lume vaccinat anti-COVID

Nu-i glumă! A murit William Shakespeare, primul bărbat din lume vaccinat anti-COVID
Imaginea lui William Shakespeare a făcut înconjurul lumii. Nu cel care a scris opere monumentale, ci a pensionarului cu același nume din zilele noastre. Și acesta a fost celebru: a fost primul bărbat din lume care a fost vaccinat anti-COVID. Iată că după cinci luni a murit.

William Shakespeare din zilele noastre, tot un britanic, a fost primul bărbat din lume vaccinat împotriva COVID-19. El a primit vaccinul Pfizer-BioNTech, la 8 decembrie. A murit la vârsta de 81 de ani, la Spitalul Universitar Coventry and Warwickshire.

A murit William Shakespeare, primul bărbat din lume vaccinat anti-COVID

William Shakespeare, a murit, la vârsta de 81 de ani, la Spitalul Universitar Coventry and Warwickshire, scrie tabloidul britanic Daily Mail.

Imaginea sa a făcut înconjurul lumii, spre plăcerea pensionarului şi a familiei acestuia. În 8 decembrie 2020, s-a speculat pe tema numelui său.

William Shakespeare a murit joi, 20 mai, în urma unei boli, la spitalul în care a fost vaccinat împotriva COVID-19. El a fost vaccinat în timpul unei internări la unitatea destinată pacienţilor fragili.

”Trebuie să spun că personalul acestui spital este minunat”, declara el atunci. Vestea că simpaticul pensioner a murit a întristat nu numai familia, dar și cei care auziseră povestea lui.

Pensionarul era un personaj îndrăgit și în Partidul Laburist din Coventry, potrivit unui consilier de cartier, Jayne Innes. William Shakespeare a lucrat la Rolls Royce şi a fost directorul Şcolii Primare Allesley şi Şcolii Coundon Court. În urma sa rămân soţia sa, Joy, doi fii, dintre care unul poartă numele William, dar căruia i se spune Will, şi nepoţi.

William Shakespeare din zilele noastre, tot un britanic, a fost primul bărbat din lume vaccinat împotriva COVID-19

Cine a fost William Shakespeare din zilele noastre

William Shakespeare  era un fotograf talentat și iubea tot felul de muzică, în special jazzul și participa regulat la concerte pentru a face poze muzicienilor.

„Lui Bill i-a plăcut să întâlnească oameni și să-i ajute în orice mod posibil. Mai presus de toate a fost un soț minunat, tată și bunic, supranumit Pop Pops de către nepoți. A lăsat o amprentă uriașă asupra tuturor celor care l-au cunoscut și îi va fi foarte dor”, a spus doamna Iris Shakespeare.

Într-o postare pe Facebook, Innes Shakespeare  a scris că soțul ei a fost întotdeauna mândru că provine din Coventry și a servit ca director la școlile primare Allesley și Coundon Court.


Adevărul despre viața intimă a lui Shakespeare a ieșit la iveală. Îi plăceau…

Iubirea interzisă a lui Oscar Wilde. Povestea poetului numit „Prințul fericit”

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre