Simona Ionescu / Redactor Șef

Numără zilele până la Crăciun. Fiica Andreei Esca lângă brad

Numără zilele până la Crăciun. Fiica Andreei Esca lângă brad
Pentru părinți, copilul rămâne copil orice ar fi sau cât ar trece timpul. Fiica Andreei Esca este frumosă, are succes online, dar tot fetița mamei rămâne. S-a pozat lângă bradul împodobit și numără ziele rămase până la Crăciun.

Fiica Andreei Esca este frumosă, are succes online, dar tot fetița mamei rămâne. Se bucură ca un copil de bradul împodobit, deși are 20 de ani și este om de afaceri.

Fiica Andreei Esca numără ziele până la Crăciun

Alexia Eram este un nume aproape la fel de cunoscut ca al mamei sale, Andreea Esca. Ajunsă la 20 de ani, numele ei a fost pomenit de multe ori în acest an, mai ales asociat cu numele mamei sale, dar și datorită relației cu Mario Fresh, unul dintre cei mai populari tineri artiști din România. Adolescentul a devenit celebru în 2014, având susținerea mentorului său, Alex Velea.

Alexia Eram este admirată de foarte mulți oameni, peste 600.000 pe Internet, și a reușit să își creeze o comunitate frumoasă în mediul online. Este din ce în ce mai ambițioasă și vrea să cucerească tot ce se poate folosindu-se de notorietatea ei, căci cei care o urmăresc și fac parte din comunitatea ei din online știu că este pasionată de tot ceea ce face.

Tânăra și-a încercat norocul și în muzică, pe lângă design vestimentar, precum și în domeniul de beauty. Fata Andreei Esca a lansat anterior o colecție de produse de makeup

Cum s-a pozat fiica Andreei Esca

Alexia Eram, de exemplu, se bucură pentru faptul că au mai rămas câteva zile până la Crăciun, una dintre sărbătorile preferate ale tuturor românilor.

”Întotdeauna am fost pasionată de modă, mi-a plăcut să îmi decorez camera, să organiez petreceri sau evenimente până în cel mai mic detaliu. De exemplu, în camera mea, îmi place să am multe poze cu amintiri frumoase”, a scris Alexia Eram.


A pierdut lupta cu anorexia la 24 de ani. O influenceriță care povestea comunității despre boala sa a murit de foame

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre