Simona Ionescu / Redactor Șef

O celebră cântăreață de la noi povestește cum a început să vadă demoni. „Îmi spuneau…”

O celebră cântăreață de la noi povestește cum a început să vadă demoni. „Îmi spuneau…”
A ajuns fost pe culmile succesului în anii 2000, a spart topurile muzicale fiind catalogată drept cea mai în vogă artistă de la noi, apoi a decadența. 

Celebra cântăreață nu mai e pe val deja de peste 20 de ani, însă nu va uita niciodată cum a crescut și cât de abruptă și violentă i-a fost coborârea. Dana Marijuana povestea recent că se pregătește să stea peste iarnă în Vama veche, acolo unde are un teren și o casă – container. Fiica ei merge la școală în comuna 2 Mai.

Succesul pe care Dana Marijuana l-a cunoscut în tinerețe este departe acum (Sursa foto: Instagram)

Acum povestește cum a ajuns să vadă demoni. „Din dumnezeul meu s-a transformat într-un demon foarte mare, groaznic, se înnegrea. Venea la mine și îmi zicea: te omor, te omor…”, a relatat fosta artistă de top, invitată în platoul emisiunii „În oglindă”, de la Kanal D. Interviul urmeaza să fie difuzat în viitorul apropiat.

A început să vadă demoni

La 14 ani Dana Marijuna a început să cânte. Apoi a început să consume droguri. „Aveam niște stări groaznice. Simțeam dimineața că renasc și că mor, seara”, a mai mărturisit vedeta. În urmă cu cinci ani, Dana Marijuana și-a pus povestea pe hârtie și a lansat o carte în care povestește greutățile prin care a trecut. De foarte tânără a început să se drogheze cu heroină, împreună cu iubitul ei. mai precis, avea doar 18 ani când a început consumul și dependența de unul dintre cele mai grele droguri. A ajuns de multe ori internată la psihiatrie și, ani la rând, a fost nevoită să urmeze tratament medicamentos.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KANAL D2 (@kanald2)

Vedeta amintește și un alt episod dureros, acela că ea, când urca în topuri și făcea show-uri senzaționale, nu era plătită. Cânta alături de trupa La Familia dar, conform spuselor artistei, nu primea bani din onorarii. În emisiunea În oglindă amintește schimbul de replici cu Dragoș. I-a cerut nu toți banii încasați în numele ei, ci măcar 50 de euro pe cântare. „Tu fără noi ești nimeni și singură nu o să faci nimic, niciodată”, a spus dana marijuana că i s-a replicat.

Sursa foto: Pixabay, Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre