Simona Ionescu / Redactor Șef

O divă a dezvăluit cu ce președinte s-ar băga în așternuturi. Ba chiar a făcut un top

O divă a dezvăluit cu ce președinte s-ar băga în așternuturi. Ba chiar a făcut un top
În lumina scandalului uriaș care se desfășoară acum în Statele Unite ale Americii, în care apar acuzații grave și probe de fraudare a alegerilor prezidențiale, o cunoscută prezentatoare are chef de... nebunii.

Lupta electorală dintre Donald Trump, care își dorește un nou mandat de președinte al SUA, și Joe Biden, contracandidatul său, e tot mai sângeroasă.

Apar probe care arată că alegerile nu s-au desfășurat într-un mod onest, precum dovezi că unele persoane, decedate chiar și în urmă cu 30 de ani, au votat la acest tur electoral sau, mai rău, filmări în care se vede clar cum personalul delegat în secțiile de vot pun în urme voturi ștampilate de ei.
Pe acest munte de scandal, o divă își croiește ușor calea și face un top al președinților SUA cu care s-ar băga în așternuturi. Și știți bine la ce se referă.

E vorba de australianca Jackie „O” Henderson, o cunoscută prezentatoare TV și de emisiuni radio. Aceasta a declarat recent că e conștientă că „singurul subiect de discuție al oamenilor la ora actuală este cel despre alegerile prezidențiale.” Ea a dezvăluit, în acest context, într-o emisiune, care ar fi președintele cu care s-ar băga în pat. Mai multe publicații au preluat subiectul.

„John F. Kennedy este primul pe listă!”, a spus diva în vârstă de 45 de ani, al cărei nume coincide cu cel al soției celui de-al 35-lea președinte al SUA (Jacqueline „ Jackie O” Onassis). Doar că, pe parcursul discuției, prezentatoarea și-a amintit că JFK avea un fiu, „care era mult mai atrăgător” – făcând referire la JFK jr, zis și John-John, care a fost avocat și jurnalist și care și-a pierdut viața într-un accident aviatic în 1999.
După aceste remarci, Jackie l-a clasat și pe actualul președinte al Statelor Unite, Donald Trump, în topul ei. Blonda a spus că Donald ar fi ultimul președinte pe lista ei de „președinți cu care m-aș culca”.

În plus, tot ea mărturisește că nu a simțit nicio atracție sexuală pentru Barack Obama. „Obama mi se pare puțin cam plictisitor, dar măcar el ar pune muzică în surdină și ar aprinde niște lumânări… Sau ceva de genul ăsta”, a motivat Henderson, poziționându-l astfel pe Obama peste Trump în clasamentul discutat.

Despre Biden, blonda nu a spus nimic. Poate pentru că vârsta înaintată a lui Joe nu ar permite multe scântei în dormitor.

Actrița care a jucat în Titanic a murit

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre