Simona Ionescu / Redactor Șef

Afaceri trăznite: O femeie coase manual haine pentru porci. Cum arată piesele vestimentare

Afaceri trăznite: O femeie coase manual haine pentru porci. Cum arată piesele vestimentare
O femeie a fondat o firmă care produce haine pentru porci, după ce propriul ei animal de companie a crescut mai mult decât se aștepta.

O femeie coase manual haine pentru porci. Doreen Burke și-a dorit un animal de companie mai neobișnuit. După doar câteva luni de la adoptarea „mini-porcului”, femeia și-a dat seama că, dacă dorea ca noul ei prieten să poarte haine, va trebui să i le facă singură. Atunci când a luat porcul sub tutela ei, se presupunea că acesta va rămâne de talie mică, fiind un porc mic de apartament.

Mini-porcul de apartament

Doreen Burke are vârsta de 44 de ani și locuiește în Port Charlotte, Florida. Ea a adoptat-o ​​pe Rosie în urmă cu mai bine de șase ani. La momentul respectiv nu avea prea multe informații despre porcii de apartament, sau mini-porcii care apăreau pe internet, ca animale de companie.

„În momentul în care am luat-o, 2 septembrie 2014, nu erau multe pe internet despre mini porci și așa că nu știam cu adevărat în ce mă băgam. Se pare că nu există un mini porc”, a declarat Doreen Burke.

Femeia a explicat că, la acea vreme, crescătorul i-a spus că Rosie va crește până la maxim 20-22 de kilograme. Dar, în aproximativ șase luni, Burke și-a dat seama că animalul ei de companie devine prea mare pentru ținutele de mini-porc, care erau un nou trend pe rețelele sociale. Acum, Rosie cântărește aproximativ 90 de kilograme. 

A învățat să coasă de pe YouTube

O femeie coase manual haine pentru porci. Atunci când a pornit afacerea, Doreen Burke nici măcar nu știa să coasă. Ea a cumpărat o mașină de cusut și a urmărit videoclipuri de pe YouTube.

„Nu aș renunța niciodată la porcul meu. Dar, mi-am dat seama repede că nu există acces real la haine care să i se potrivească. Așa că, am decis să învăț cum să le fac. Sunt pasionată de porcul meu și am fost mereu în pas cu moda. Așa că ceea ce am făcut a funcționat perfect”, a spus Burke.

Afacerea a luat naștere și a crescut în mod organic. Burke a spus că a început să își facă propriile tipare pentru hainele lui Rosie. Ulterior, ea le-a postat pe rețelele de socializare, înainte de a-și da seama că există o întreagă comunitate acolo care are nevoie de ele.

„Oamenii încearcă să îmbrace porci în haine pentru câini și ei nu sunt la fel. Fiecare porc are nevoie de haine personalizate care să i se potrivească corect. Atunci am decis să încep Snort Life”, a spus Burke.

Are multe comenzi de haine pentru porci

Clienții îi trimit lui Burke măsurătorile porcilor lor și ea coase ținutele seara, după ce își termină treaba la locul de muncă cu normă întreagă. Comenzile de haine pentru porci durează șase săptămâni pentru a fi procesate.

„Am făcut costume pentru zile de naștere, smochinguri pentru nunți, jachete de motocicletă, uniforme de polițiști și ținute de cowboy. Odată cu apariția rețelelor de socializare, cred că oamenilor le place să își îmbrace animalele de companie și să le arate. 

Așa că am vrut să mă asigur că le ofer o modalitate de a face acest lucru în condiții de siguranță pentru porci. Îmi place foarte mult să îi fac pe oameni fericiți. Asta îi face pe oameni să zâmbească. Își văd porci îmbrăcați în ținute drăguțe și se bucură”, a spus Burke.

Când se vor întâlni William și Harry. Are legătură cu prințesa Diana

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre