Simona Ionescu / Redactor Șef

O înaltă față bisericească intervine în telenovela Prodan-Reghecampf. Și nu e de partea impresarei

O înaltă față bisericească intervine în telenovela Prodan-Reghecampf. Și nu e de partea impresarei
Cunoscut pentru sinceritatea de care a dat mereu dovadă, părintele Calistrat Chifan de la Iași, nu e de acord cu ceea ce a făcut Anamaria Prodan.

Duhovnicul Calistrat Chifan și-a spus punctul de vedere privind scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf.

Părintele Calistrat Chifan, de la Iași, intervine în telenovela Prodan-Reghecampf. „Este foarte impulsivă, ceea ce nu-i stă frumos unei femei…”

Unul dintre cei mai cunoscuți preoți din România, părintele Calistrat spune că Anamaria Prodan s-a comportat exact ca un adolescent neîmplinit care are nevoie de mediatizare. El a tras un semnal de alarmă și susține că ar trebui ca ambii să se potolească și să se gândească ce va avea de învățat copilul de la ei. De asemenea, părintele susține că episodul de vinerea trecută care a ajuns să facă înconjurul lumii nu îi face cinste mamei Anamariei Prodan, regretata cântăreață Ionela Prodan.

„Ai dat divorț, lasă omul în pace, vezi-ți de treaba ta, copilul să nu simtă distanță dintre voi și să crească frumos”

”Ce înțelege acest copil când vede acest circ mediatic ieftin care nu face altceva decât să-i descalifice?

Gândindu-mă la mama acestei fete care a fost o cântăreața admirată, iar dansa se poartă ca un adolescent neîmplinit și face aceste crize de isterie și simte nevoia să fie și mediatizate. Ai dat divorț, lasă omul în pace, vezi-ți de treaba ta, copilul să nu simtă distanță dintre voi și să crească frumos.

„Probabil sunt persoane mondene care simt să arate societății că există și atunci creează aceste circării artificiale”

Care e educația dată acestui prunc? Că el când va fi mare să facă ca părinții lui? Probabil sunt persoane mondene care simt să arate societății că există și atunci creează aceste circării artificiale care atrag atenția. Este foarte impulsivă, ceea ce nu-i stă frumos unei femei să se comporte ca un bărbat”, a spus duhovnicul, potrivit Cancan.

Sursă foto:

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre