Simona Ionescu / Redactor Șef

O mega vedetă internațională e fanul Biancăi Drăgușanu. Diva noastră însă i-a dat cu flit

O mega vedetă internațională e fanul Biancăi Drăgușanu. Diva noastră însă i-a dat cu flit
Bianca Drăgușanu are marea artă de a da cu bățu-n baltă în cel mai mare fel, atunci când se întâmplă. A comis-o și acum. Într-un short postat pe YouTube, vedeta care se iubește cu Gabi Bădălău a abordat un subiect sensibil pentru toate divele. Și anume, cine sunt urmăritorii celebri pe care îi are.

Bianca Drăgușanu are peste 1,2 milioane de urmăritori, numai pe Instagram. Cu așa o comunitate, și-a asumat din plin statutul de vedetă și se poartă ca atare. Pe lângă faptul că etalează haine și accesorii scumpe, de firmă, uneori arătând inclusiv facturi, ca să fie clar pentru toată lumea că și le permite și că și le cumpără singură, și nu sunt vreun cadou de la bărbați, Bianca mai face și declarații spumoase.

https://youtube.com/shorts/w8w7I7R38iw?feature=share

Recent a fost întrebată cine sunt vedetele care o urmăresc pe rețelele sociale. „Cea mai mare vedetă care mă urmărește și pe care eu nu o urmăresc, este Thalia”, a mărturisit Bianca Drăgușanu. A și început să fredoneze una din cele mai cunoscute piese ale Thaliei, „Amor a la mexicana”, semnă că, și dacă nu o urmărește pe rețelele sociale, îi apreciază și cunoaște muzica. Și că, probabil, măcar în tinerețe, i-a urmărit telenovelele.

Pe Thalia nu e deranjează aroganța Biancăi

Ariadna Thalía Sodi Miranda, cunoscută mai simplu drept Thalia, e  cântăreață și actriță mexicană. Ea a împlinit în august 51 de ani și este căsătorită cu producătorul muzical Tommy Mottola (73 de ani), din 2000. Ei au împreună doi copii, Sabrina, de 14 ani, și Alejandro, de 10 ani.

Thalia știe să se bucure de viață

Nici Thaliei nu îi pasă că Bianca Drăgușanu nu o urmărește pe rețelele de socializare. „Îmi trăiesc viața fără să țin cont de experiențele neplăcute, ci mai degrabă învățând din ele. Fără o relatare a valorii sociale sau economice a oamenilor, ci mai degrabă a sentimentului de pace, bucurie și afecțiune pe care îl simt când sunt alături de ei. Indiferent de vârstă sau greutate, deoarece corpul meu nu este altceva decât vehiculul pe care îl conduce sufletul meu, astfel încât să se poată dezvolta pe acest plan.

Fără a ține cont de resentimente, invidii sau furie, deoarece atunci când le simți sau le primești și te agăți de ele, îți scurți calitatea vieții. Fără să socotesc vremurile în care am căzut, ci mai degrabă din cele pe care le-am înviat. Mulțumesc lui Dumnezeu! Mulțumesc mamei și tatălui meu pentru că au fost canalul care m-a adus aici (și pentru toată dragostea lor și atâtea baloane și prăjituri din copilăria mea). Mulțumesc familiei și prietenilor mei pentru dragostea și compania lor”, a notat în mediul online vedeta, la împlinirea vârstei de 50 de ani.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre