Simona Ionescu / Redactor Șef

O minune de copil! Superba fată a lui Adi Minune dă petrecere

O minune de copil! Superba fată a lui Adi Minune dă petrecere
Azi e zi de sărbătoare în familia lui Adi Minune. Frumoasa și talentata lui fată, Karmen, aniversează ziua de naștere a fetiței sale, Sofia. Minunea de copil împlinește un anișor.

Cu siguranță bunicul Sofiei, celebrul Adi Minune, va veni încărcat cu daruri la prima nepoțică. Karmen și soțul ei, Bogdan Căplescu așteaptă invitați azi, 1 august, când micuța lor va avea prima lumânărică înfiptă în tort. Fanii celor doi artiști, tată și fiică, precis vor găsi pe pagina de Instagram sau de Facebook a lui Karmen fotografii frumoase de la petrecere.

Sofia este deja un bebeluș cunoscut, grație mamei sale care postează câteodată fotografii cu ea sau filmulețe haioase.

Ne-au impresionat însă și fotografiile mamei sale, vedetă din noul val de cântăreți români. Karmen  nu cântă manele precum celebrul ei tată, însă muzica ei se bucură de apreciere, luând în considerare numărul mare de accesări la clipurile ei urcate pe youtube. Este o tânără superbă de care părinții sunt foarte mândri.

 

În afară de frumsețea asemănătoare cu a vedetelor creole de peste ocean, Karmen este un om educat, care știe să-și exprime gândurile și trăirile cu multă sensibilitate. Într-o postare recentă pe pagina ei de Facebook, artista le scrie părinților ei un text emoționant, alături de fotografia cu ei trei. O mărturisire de copil care-și iubește și apreciază părinții pentru ce i-au oferit.

„Am crescut si mi-am luat zborul. A trebuit sa ma desprind usor de ei ca sa ma pot maturiza, sa ma simt femeie, si mai apoi, mama. Aproape ca i-am fortat sa accepte gandul ca ma vor vedea mai rar. Iubirea lor neconditionata mi-a dat aripile de care aveam nevoie. M-am grabit sa fiu om mare. Acum eu sunt cea care ar da orice sa poata petrece cat mai mult timp cu ei. Mi-e dor sa ma pot rasfata in bratele lor sau sa le spun ce ma doare. De cand a venit @iambabyrossi in viata mea inteleg cum te iubeste un parinte. Va multumesc pentru ca mi-ati dat viata si mi-ati oferit cea mai frumoasa copilarie!”

Alec Baldwin, „sosia” lui Trump, la plajă cu soția însărcinată cu al cincilea copil

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre