Simona Ionescu / Redactor Șef

O nouă tragedie în familia studentei ucise la Timișoara. A murit după înmormântarea Andreei

O nouă tragedie în familia studentei ucise la Timișoara. A murit după înmormântarea Andreei
Sunt momente când nenorocirile nu vin singure, ci pare că trag altele după ele. Este și cazul recentei crime de la Timișoara, care a devastat întreaga Românie. Nu doar tânăra studentă a murit.

O nouă tragedie s-a produs în familia studentei ucise la Timișoara, moartea survenind la scurt timp după înmormântarea Andreei. Verișorul tinerei studente a încetat din viață. Acesta era în spital, în comă, de la începutul lunii, când a fost victima unei tragedii rutiere ce l-a costat viața. Băiatul avea numai 17 ani.

Pe 8 martie el a fost victima unui accident teribil. O clipă de neatenție i-a fost fatală, un vehicul lovindu-l în plin. Adolescentul a fost transportat de urgență la spital, însă la scurt timp de la incident a intrat în comă și nu a mai ieșit din această stare în ciuda încercărilor medicilor de a-i salva viața. Eduard s-a stins din viață la o zi după înmormântarea verișoarei lui.

Eduard, verișorul Andreei Morega, studenta ucisă la Timișoara, a murit la o zi după înmormântarea ei (Facebook)

Sute de mesaje de condoleanțe curg pe paginile de socializare ale comunității din Padeș. „Doamne, întoarce fața către comuna noastră că prea mari sunt tragediile. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în împărăția sa”, a scris cineva, în timp ce altă persoană menționează: „Doamne, dă putere la toți cei dragi lui să treacă prin aceasta durere”.  Întreaga comunitate s-a strâns în jurul familiei Morega, să le fie sprijin părinților îndoliați”.

Andreea a fost înmormântată în rochie de mireasă

Așa cum știți zilele trecute, iubitul gelos a ucis-o pe Andreea Morega, o studentă a Universității  de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara. Mirel Dragomir i-a aplicat zeci de lovituri, după ce, conform propriilor declarații, s-a înarmat cu două cuțite, ca să își pună la punct iubita pe care o bănuia de infidelitate. Cei doi aveau o relație de numai cinci luni. Puseul de gelozie a fost declanșat de faptul că tânăra comunica prin intermediul mesajelor text într-un moment în care se afla acasă cu iubitul, și a refuzat să îi arate acestuia telefonul, pentru a vedea cu cine discută.

Andreea Morega, studenta ucisă la Timișoara zilele trecute de iubitul gelos, a fost înmormântată, joi, în rochie de mireasă (Facebook)

În timp ce Mirel Dragomir este încarcerat în arestul preventiv al Poliției Timiș, joi, Andreea a fost condusă pe ultimul drum. Familia a îmbrăcat-o în rochie albă de mireasă. Sute de oameni din Padeș i-au acoperit sicriul cu flori și au condus-o pe tânără pe ultimul drum.

O nouă tragedie în familia studentei ucise la Timișoara

Pentru familia Morega pare că dramele nu se mai termină. La o zi după înmormântarea fiicei lor, părinții ei se pregătesc din nou de înmormântare. Nepotul lor, Eduard Morega, a murit în spital. Verișorul Andreei, care era doar adolescent, a decedat după ce a stat în comă din data de 8 martie, când a ajuns în spital călcat de o mașină. Conform presei gorjene, tragedia s-a petrecut chiar în fața mamei sale.

Băiatul a fost călcat de mașina condusă de o femeie pe DJ 671 Padeș, care circula venind din direcția Apa Neagră, către Văieni. „Din cercetările efectuate de polițiști la fața locului s-a constatat faptul că, în timp ce femeia conducea un autoturism, pe DJ 671 Padeș, din direcția Apa Neagră, către Văieni, ar fi accidentat un tânăr de 17 ani, care se angajase în traversarea neregulamentară a drumului”, a anunțat poliția gorjeană.

Eduard a fost preluat de un echipaj SMURD și de un echipaj de ambulanță care i-au acordat primul ajutor, apoi a fost transportat la spital. Medicii au mai transmis că acesta suferise răni foarte grave și a intrat în comă, după operație. În cauză s-a întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursa foto: Facebook

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre