Simona Ionescu / Redactor Șef

O rață e vedetă mondială. O să priviti imaginile de zeci de ori

O rață e vedetă mondială. O să priviti imaginile de zeci de ori
Rața Wrinkle a atins celebritatea la nivel mondial în mai puțin de zece ore, ceea ce este un record absolut. Totul s-a petrecut la New York, iar momentul a fost surprins de zeci de camere video.

Veți privi videoclipul de mai jos zeci de ori și cu siguranță nu vă veți sătura de el. E cel mai distribuit clip la ora actuală, iar Wrinkle deja primește oferte din partea impresarilor, pentru a i se clădi o carieră în showbiz.

Rața aceasta a ajuns pe covorul roșu al evenimentului de la New York! Și a pozat ca un superstar!

Totul s-a întâmplat sub ochii a zeci de mii de participanți la maratonul anual de la New York.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Wrinkle 🦢 宙紋✨ (@seducktive)


Rața s-a alăturat participanților și a alergat ca ieșită din pușcă, țipând „a victorie” în momentul în care a trecut prin fața camerelor de filmat. Felul drăgălaș în care alerga înaripata, cu „adidașii” ei roșii au făcut deliciul publicului.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Wrinkle 🦢 宙紋✨ (@seducktive)


Acum, Wrinkle este celebră și este deja căutată de tot felul de impresari pentru a o include și în alte evenimente, dar și reclame. Uluitor este și faptul că stăpânul raței este chiar Justin Wood, maratonistul nr. 1 al maratonului din epicentrul Statelor Unite.

Reacții de milioane!

Compania Adidas a reacționat instant la videoclip cu un mesaj amuzant: „Trimitem asta urgent către echipa noastră de designeri pentru o nouă colecție de adidași-rață!”

Maratoniștii din lumea întreagă au distribuit și ei clipul făcând glume pe seama celor „leneși”:

„Rața asta a alergat la maraton! Tu ce scuză ai?”

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre