Simona Ionescu / Redactor Șef

O tânără mamă a adus pe lume 9 copii. Nu a știut niciun moment că vor fi atâția

O tânără mamă a adus pe lume 9 copii. Nu a știut niciun moment că vor fi atâția
O femeie a avut parte de cea mai mare surpriză după ce a ajuns pe masa de nașteri, la o maternitate. Deși sarcina a fost urmărită pe tot parcursul ei, nimeni nu i-a putut spune adevărul până în ultimul moment.

O tânără mamă a adus pe lume 9 copii, fără să aibă cea mai mică idee despre acest lucru, înainte. A fost pusă în fața faptului împlinit după ce s-a trezit din anestezie. Femeia din Mali a născut, marţi, nouă bebeluşi, cu toate că medicii o anunţaseră că va avea doar şapte copii.

Halimei Cisse are 25 de ani. Sarcina ei a atras atenţia autorităţilor pe finalul perioadei. Asta după ce medicii au anunţat, în martie, că Halima necesită îngrijiri de specialitate. Astfel, femeia a fost transportată pe calea aerului în Maroc, unde a şi născut, în urmă cu o zi.

O tânără mamă a adus pe lume nouă copii

Abia în momentul nașterii s-a văzut câți copii avea aceasta. Tânăra, care se aștepta să aducă pe lume șapte, va pleca acasă cu nouă copii. Se pare că doi dintre aceștia pur și simplu s-au „ascuns” în timpul investigațiilor la ecograf.  Medicii au anunţat-o pe Halimei Cisse că va avea şapte copii. Și mai interesant este că numărul copiilor a fost  același potrivit investigaţiilor medicale cu ultrasunete efectuate atât în Mali cât și în Maroc.

Acum, Halimei Cisse s-a trezit, dintr-o dată mama a cinci fete și a altor patru băieței. Naşterea nonupleţilor este un eveniment extrem de rar la nivel mondial. De foarte multe ori, în astfel de sarcini complexe, din cauza complicaţiilor medicale care survin, unii dintre fetuşi nu supravieţuiesc nașterii. Nu s-a întâmplat acest lucru în cazul de față, spre bucuria tinerei mămici.

Toți bebelușii sunt bine, iar mama lor de asemenea. „Nou-născuţii (cinci fete şi patru băieţi) şi mama sunt cu toţii bine”, a declarat ministrul Sănătăţii din Mali, Fanta Siby, citată într-un comunicat de presă.  Toţi bebeluşii au fost aduşi pe lume prin cezariană.

Sursa foto: Vodplug

Maneliștii plâng de sare cămașa de pe ei. Au rămas fără impresar

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre