Simona Ionescu / Redactor Șef

O turcoaică i-a ghicit în cafea lui Connect-R ce viitor îl așteaptă

O turcoaică i-a ghicit în cafea lui Connect-R ce viitor îl așteaptă
De când s-a despărțit de Misha, Connect-R nu a mai fost văzut în compania nici unei femei. Se pare însă că nu va rămâne singur.

Talentatul Connect-R are toate șansele să-și găsească femeia care să-l facă să vadă viața cu alți ochi. Cine a spus asta.

O turcoaică i-a ghicit în cafea lui Connect-R ce viitor îl așteaptă

Aflat în competiție în emisiunea Asia Express, în echipă cu Shift, Connect-R a aflat ce îi va rezerva viitorul. Chiar dacă pare greu de crezut, o ghicitoare în cafea i-a spus cântărețului că nu va rămâne singur și se va căsători a doua oară. Povestea a început când cei doi au fost obligați să învețe să prepare o cafea turcească.

Atunci o localnică, înzestrată cu puteri paranormale le-a ghicit și i-a dat lui Connect-R vestea cea mare. Începutul nu a fost prea bun pentru cei concurenți, care au intrat în cursa pentru ultima șansă, dar niciodată nu trebuie subestimat norocul.

Gastrita i-a creat mari probleme în competiție

Din nefericire, cântărețul a avut și probleme de sănătate, pentru că gastrita i-a jucat feste. ”Gastrita așa acționează, când ești foarte obosit, vomiți. Te eliberezi și te simți mai bine și asta nu mă face să mă opresc din cursă. Gata, am trecut la acțiune. Domnul să aibă milă de noi”, a declarat Connect-R.

În ce relații a rămas cu Misha

Connect-R și Misha au format o perioadă dintre cele mai frumoase și sudate cupluri din showbiz. Din păcate însă, cei doi au ales acum patru ani să meargă pe drumuri separate și au divorțat în secret. Abia la un an de la divorț, opinia publică a fost informată. Chiar și așa, cei doi au grijă de fetița lor, merg împreună în vacanță, însă au spus că nu se vor mai împăca.

„Nu obişnuiesc să împărtăşesc lucruri atât de intime cu nimeni, dar nici să găsesc minciuni tot timpul nu pot. A trecut 1 an şi 3 săptămâni de când am hotărât să rămânem prieteni şi părinţii copilului nostru! Viaţa merge mai departe pentru fiecare dintre noi! Atât am avut de spus! Rog pe toată lumea să nu ne pună întrebări, mulţumim anticipat, a declarat in 2018 Connect-R”, a afirmat artistul, în 2018.

Sursă foto: fanatik

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre