Simona Ionescu / Redactor Șef

O vedetă a fotbalului – un divorț cu scântei și un nou mariaj început cu o aventură

O vedetă a fotbalului – un divorț cu scântei și un nou mariaj început cu o aventură
A pofitit la trup tânăr. Încă un fotbalist şi-a înşelat nevasta pentru o tânărică. Avea chiar și o relaţie în paralel cu o iubită şi viitoarea soţie. S-a însurat la două luni de la divorț cu una din ultimele două.

Sunt mulţi fotbalişti care şi-au părăsit nevestele ca să se însoare cu femei tinere. Un alt fotbalist al “Generației de Aur” s-a însurat la două luni după divorț.

O fostă vedetă a fotbalului, s-a însurat după ce a „driblat” la două femei

Ionel Ganea (47 de ani) a fost burlac doar pentru două luni! În august divorța după un lung proces de Dana, femeia care i-a fost alături timp de 24 de ani, dar în octombrie ajungea, din nou, la Starea Civilă! S-a căsătorit, iar soție îi este tinerica de 36 de ani care, o perioadă, a avut statutul de iubită oficială a fostului fotbalist al „Generației de Aur”, scrie cancan.ro.

Ca fotbalist, Ionel Ganea, a avut execuții de excepţie, iar ca soț a fost la fel de energic, doar că ar fi confundat uneori agresivitatea din teren cu violența domestică.

După mulți ani în care ar fi suportat ”capriciile” soțului pe care, cândva, l-a iubit, Dana a cerut divorțul și l-a obținut în luna august a acestui an. Atunci și-a găsit și liniștea după care tânjea în ultima perioadă. Liniștea și-a găsit-o și Ionel, alături de o brunetă cu 11 ani mai tânără decât el.

Ionel Ganea s-a însurat la două luni de la divorţ cu Monica, pe care a cunoscut-o încă din perioada în care era însurat. Noul mariaj a început ca o aventură, căci la mijloc erau două iubite nu una.

În final, Ionel Ganea și una dintre iubite, medic stomatolog în Făgăraș, s-au căsătorit civil pe 30 octombrie! Fix de ziua Ioanei, fiica fostului fotbalist al „Generației de Aur” din prima căsnicie!

Interesantă este povestea. După informațiile cancan.ro, Ionel Ganea a reușit ca în acest ani, înainte de căsătorie, să își împartă inima cu două femei, în timp ce se afla în procesul de divorț. La începutul anului, Ionel Ganea se afla în ”tandrețuri” cu o profesoară, tot din Făgăraș, dar și cu Monica, medicul stomatolog. Apropiații ar fi băgat mâna în foc că profesoara va deveni, cât de curând, doamna Ganea, susține sursa citată. N-a fost să fie! Inelul și numele le-a primit doamna doctor.

Dana, fosta soție a lui Ionel Ganea: ”Sunt o femeie liberă!”

Procesul de divorț dintre Dana (Iaru) și Ionel Ganea nu a fost unul rapid. Cei doi au trecut prin mai multe termene, iar finalul s-a produs abia în luna august a acestui an.

Pe lângă desfacerea actului de căsătorie, judecătorii l-au obligat pe Ionel Ganea să-i plătească fostei partenere de viață o rentă viageră în valoare de 5.000 de lei.

”Mi se pare un lucru normal ce au decis judecătorii, de bun simț. Timp de 24 de ani, m-am ocupat de casă, de copii, de tot. Este logic să primesc acei bani. Mâine, poimâine, fac 50 de ani, nu o mai pot lua acum de la zero. Din ce am înțeles, acei bani îi voi primi până la o eventuală recăsătorire. Sau până când unul dintre noi va înceta din viață. Sunt fericită și mândră că am avut puterea sa merg până la capăt. Cu domnul nu am vorbit, între noi nu mai există niciun contact. Acum urmează partajul, să vedem ce va fi și acolo”, a declarat Dana Iaru.


Fotografii nud cu Raluca lui Pepe. Cine e bărbatul care le-a primit

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre