Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Matache dă cu piciorul familiei, pentru noul iubit. „Să-și țină gura, costă fix zero lei să taci din gură. Nu știm cine e Delia, nu există”

Oana Matache dă cu piciorul familiei, pentru noul iubit. „Să-și țină gura, costă fix zero lei să taci din gură. Nu știm cine e Delia, nu există”
Situația din familia Deliei Matache e din ce în ce mai grea, iar Oana pare că ar fi în stare să renunțe la toată lumea, doar pentru a rămâne alături de noul iubit.

În timp ce Gina Matache face orice e posibil să o determine pe Oana să revină cu picioarele pe pământ, fiica sa face declarații șocante.

Recent, Oana Matache le-a explicat fanilor că familia sa ar fi trebuit să o susțină și nu să o judece și să-i pună piedici. Pe de altă parte, ea a dat și un răspuns șocant atunci când a fost întrebată ce părere are sora sa, Delia, de toată această situație.

„De o lună nu suntem buni de nimic și asta mă împiedică să fiu prezentă cu copiii și să-mi fac campaniile”

„Nu se gândesc că e un moment deja greu, îmi vrei binele, mă refer la oamenii din familie, care se presupune că ar trebui să mă ajute sau măcar să-și țină gura, costă fix zero lei să taci din gură și faci chestia asta.

Și știi foarte bine că noi de două săptămâni sau de o lună nu suntem buni de nimic și asta mă împiedică să fiu prezentă cu copiii și să-mi fac campaniile, pentru că trebuie să muncesc. Efectiv mi se pun piedici din toate părțile. (…) Nu știm cine e Delia, nu există!”, a povestit Oana, spre surprinderea tuturor.

Noul iubit nu se lasă și-i ține piept Ginei Matache

La rândul său, Radu, noul iubit al Oanei Matache pare că nu-i pasă de suferința Ginei și îi dă acesteia replici peste replici, punctând și faptul că nimeni nu știe de ce stă cu el sora Deliei. „În primul rând, nu este soacra mea pentru că trăiesc în concubinaj cu Oana.

În al doilea rând, nu privește pe nimeni ce fac eu sau Oana și în al treilea rând, eu nici nu mă știu cu Gina Matache, nu ne-am întâlnit niciodată față în față. De asta cred că lucrurile pe care le spune despre mine sunt puțin cam prea mult. Pentru cine nu știe ce s-a întâmplat, pentru cine nu știe de acest scandal sau de ce doamna Gina Matache a postat o poză cu mine și mesajul „Aveți grijă ce psihiatru alegeți”(…)

„Nu știți motivul pentru care Oana stă cu mine, nici doamna Gina nu știe asta, mama ei”

Să nu vă vină să credeți, dar postarea a fost făcută chiar de Gina Matache, pe care, deși nu o cunosc, eu am respect pentru ea.(…) A postat și un video cu mine de pe stream în care îmi înjuram și eu un prieten. Sunt tânăr, am 28 de ani, doamna Gina, nu am voie să vorbesc urât?

Eu cred că v-am auzit pe dumneavoastră cu cuvinte mai urâte. (…) Nu știți motivul pentru care Oana stă cu mine, nici doamna Gina nu știe asta, mama ei. Pentru că, repet, nu ne-am cunoscut, doamna Gina Matache, și nu e frumos să vorbiți despre mine în felul ăsta. Începe să devină oribil, să se ducă puțin în partea de hărțuire, îmi scriu oamenii mesaje jignitoare”, afirmă rockerul.

„De la Oana, pentru că mă întreține”

Și pentru că mulți spun că ar sta pe spinarea Oanei, Radu a continuat cu ironiile, afirmând că tricoul pe care-l poartă e cadou de la noua sa iubită. „Vreți să vă spun de unde e tricoul? De la Oana, pentru că mă întreține. (…) O idee care mai circulă este că eu stau pe spatele Oanei, financiar, și că eu mă folosesc de imaginea Oanei în momentul de față ca să cresc, lucru care da, uitați, se întâmplă. Ne-ați făcut celebri”, a mai spus Radu Siffredi, în cadrul unui live.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre