Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Pellea a îngenuncheat-o pe diva Alina Ceușan. Răspunsul care a frapat: „A fost o petrecere, boss!”

Oana Pellea a îngenuncheat-o pe diva Alina Ceușan. Răspunsul care a frapat: „A fost o petrecere, boss!”
Un val de supărare și reacții publice a iscat fotografia distribuită de Alina Ceușan, celebra vloggeriță, influencer și antreprenor din Cluj-Napoca. Nu se aștepta ca aceasta să provoace o astfel de reacție din partea publicului, mai ales că nu era prima din seria afișată, ci „ascunsă” în galerie.

Considerată cea mai bogată vloggeriță din România și un adevărat reper ca influencer, Alina Ceușan a reușit să inflameze pe toți iubitorii de teatru după ce și-a fotografiat picioarele ridicate pe marginea balconului dintr-o lojă sau de la balconul Sălii Majestic a celebrului Teatru Odeon de pe Calea Victoriei din București. Oana Pellea a „îngenuncheat-o” pe diva Alina Ceușan, după ce i-a atras atenția, cu toată eleganța și respectul, că un astfel de gest nu își are locul într-o sală de teatru.

Fotografia inscriminată a fost ștearsă de Alian ceușan, în urma valului de reacții negative cu care s-a ales (Facebook)

Până să ajungă să își șteargă fotografia, Alina Ceușan a avut replici savuroase pentru cei care i-au transmis mesaje în care o atenționează că s-a comportat necivilizat. „A fost o petrecere, boss!”, a replicat Alina Ceușan, fără prea multe explicații.

Acuzații de „linșaj public”

Nu doar Alina Ceușan a primit comentarii negative, ci și Oana Pellea. Actrița a fost acuzată că ar fi instigat la un „linșaj public” împotriva blondinei.

„Bună ziua! Ați fi putut să îi scrieți, să luați legătura cu ea, „să profitați” de greșeala ei și să o îndrumați să șteargă postarea, să faceți alta împreună, în care să vorbiți despre conduită și să îi încurajați pe tineri să meargă la teatru… În schimb, ați invitat la un linșaj public o Românie frustrată și invidioasă. Pe mine m-ați lăsat cu un gust amar. Și cu sentimentul că nu îmi doresc să merg prea curând la teatru, în condițiile în care acesta este genul de educație pe care îl promovați”, i-a scris Adela Rusu celebrei actrițe.

Oana Pellea a îngenuncheat-o pe diva Alina Ceușan

Celebra actriță Oana Pellea i-a mulțumit influenceriței că a ținut cont de observațiile ei și că și-a învățat lecția. „Mulțumesc doamnei Alina Ceușan pentru răspuns și pentru că a înțeles mesajul meu. Vă mulțumesc și pentru faptul că nu veți mai repeta gesturi de acest fel când vă aflați într-un teatru. Vă doresc toate cele bune”, a transmis Oana Pellea.

Replica ei vine după ce Alina Ceușan a decis să șteargă controversata fotografie de pe rețelele sociale. „Menționez că am șters fotografia respectivă din galerie la sugestia unora dintre voi. Nu am făcut-o pentru a ascunde un gest negândit, ci pentru că mi-am dat seama că nu e potrivit să postez sau să fac așa ceva. Fiecare om își are greșelile lui și, cu siguranță, aceasta a fost o lecție de învățat.

În urma valului de comentarii la această postare, menționez că nu mi-am dorit să jignesc pe nimeni. Deși a fost într-un alt context, este vorba despre o lojă de teatru. Recunosc acum, a fost o greșeală și mi-o asum, nu am văzut lucrurile astfel la momentul respectiv. Înțeleg acum că nu a fost un gest frumos și nu se va mai repeta”, a scris Alina Ceușan pe Instagram.

Sursa foto: Instagram / Facebook

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri