Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Roman a ajuns la capătul puterilor. A decis să înceapă terapia după ce a trăit spaimele vieții ei. „E o minune că stau în picioare”

Oana Roman a ajuns la capătul puterilor. A decis să înceapă terapia după ce a trăit spaimele vieții ei. „E o minune că stau în picioare”
Ultima perioadă a fost una extrem de grea pentru Oana Roman, care încearcă din răsputeri să gestioneze situația.

Ultima operație a Mioarei Roman a dat-o definitiv peste cap pe Oana Roman, care a fost obligată să ia o decizie pentru sănătatea ei.

Oana Roman a cedat nervos din cauza problemelor. A apelat de urgență la ajutor de specialitate. Situația nu e deloc de neglijat

Chiar dacă operația a decurs cu bine, starea de sănătate a Mioarei Roman a rămas una fragilă. Colac peste pupăză, și fetița Oanei a avut probleme de sănătate și situația nu e plăcută nici pentru Catinca Roman. În această situație, Oana a cedat nervos și a apelat din nou la terapie. Ea le-a spus totul fanilor, cărora le-a mărturisit că are din nou probleme cu anxietatea și nu se poată lăsa pradă gândurilor negre. Ea urmează să meargă la același psiholog care a ajutat-o și cu ceva ani în urmă.

„Să mă întrebați tot ce vreți legat de depresie, anxietate și terapie”

„După foarte mulți ani, reîncep ședințele de terapie pentru că în ultima vreme m-au copleșit un pic toate stările de spaimă, de anxietate și de frică. Cu tot ce am trecut cu mama și am nevoie să reîncep terapia. Iar de astăzi mă duc la ședințe.

 

Merg la doctorul la care am fost și acum 15 ani, când am mai făcut terapie. M-a ajutat foarte mult și mă gândeam să vorbim un pic despre asta. Să mă întrebați tot ce vreți legat de depresie, anxietate și terapie.”, a spus Oana Roman pe contul de socializare.

I-a taxat pe cârcotași

Chiar dacă are probleme, există și internauți care o lovesc, dar Oana a pus imediat piciorul în prag. „Mă pregătesc să mă duc la mama să o văd. Isa e tot cu febră acasă. Dar asta e trebuie să le ducem pe toate, nu? Tuturor ni se întâmplă lucruri de genul acesta. M-am amuzat ieri foarte tare că mi-a zis una că arat jalnic.

Eu zic că la câte duc zilele astea e deja o minune că mai stau în picioare și că mai pot să mă ocup de toate. Că arăt jalnic, e posibil să arăt și jalnic dar asta e sunt perioade și perioade. Cu toate astea sunt convinsă că lucrurile o să fie bine.”, a mai spus Oana Roman.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre