Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Roman a chemat o echipă să-i curețe casa. Fanii au taxat-o imediat

Zilele trecute, Oana Roman nu a fost deloc inspirată când le-a spus și le-a arătat fanilor cum a chemat o echipă de curățenie să-i facă curat în casă.

Fanii sunt extrem de atenți la tot ceea ce face și spune Oana Roman, iar atunci când li se pare ceva în neregulă nu se abțin să nu o critice.

Oana Roman a chemat o echipă să-i curețe casa. Fanii au taxat-o imediat

După ce a adus o echipă să-i curețe casa, fanii au sărit imediat în capul Oanei Roman. Internauții au certat-o că nu păstrează curățenia, iar o fană i-a făcut observație că a lăsat o cămașă pe covor după ce oamenii au muncit atât de mult. „Te admir mult, mereu te urmăresc, dar cred că și hate-urile pe care le ei sunt puțin și din cauza ta, le dai oamenilor de bârfit.

Mă uitam la curățenia pe care au făcut-o, impecabil, superbă casă, dar cămașa de pe jos, după atâta curățenie, nu o să dea bine, ai să vezi câte comentarii.”, i-a spus femeia Oanei Roman.

Oana s-a supărat și i-a dat un răspuns dur

Oana Roman nu a stat deloc pe gânduri și i-a explicat fanei că acea cămașă despre care a vorbit e, de fapt, pătura pe care doarme câinele familiei. În plus, s-a arătat mirată că internauții pot fi atenți la asemenea detalii. „Voi vă dați seama până unde s-a ajuns.

Este realmente halucinant … sincer, nu știu cât de multe probleme au unii, de pot merge cu gândirea atât de departe. Logica: dau un motiv de bârfă și merit hate pentru că era pe jos o cămașă, care de fapt e pătura lui Bubble. (…) ”Cămașa” este tot pe jos, pentru că acolo e locul ei … e patul lui Bubble. Na că am dat motiv la nebune sădea hate că nu întrețin curățenia, pentru că am lăsat o ”cămașă” pe jos … că atâta minte au unele …”, a spus vedeta, pe InstaStories.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre