Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Roman a luat o decizie capitală, după cinci ani de amânări. Va face pasul final, promite!

Oana Roman a luat o decizie capitală, după cinci ani de amânări. Va face pasul final, promite!
Cu 20 de kilograme în minus, Oana Roman e convinsă că va avea trupul perfect pentru care a făcut atâtea eforturi.

Fiica lui Petre Roman s-a decis ca în acest an să facă și operația de abdominoplastie și astfel va scăpa de pielea în exces, iar corpul i se va transforma radical.

Oana Roman a mărturisit că nu mai vrea să amâne această procedură, pentru că au trecut cinci ani de când se tot chinuie să o facă. Bruneta spune că e mândră de ce a reușit să facă până acum și spune că s-a obișnuit cu stilul de viață pe care l-a adoptat de doi ani și jumătate, așa că nu intenționează să schimbe nimic.

“A devenit un mod de viață, dacă vrei, nu îl mai simt ca pe un efort”

“Fac ce am făcut și până acum, proceduri, fasting, ceai, înlocuiesc seara o masă cu o băutură care mă ajută să nu îmi fie foame și continui pe drumul acesta, așa, cât de mult se poate. M-am obișnuit așa. A devenit un mod de viață, dacă vrei, nu îl mai simt ca pe un efort. M-am obișnuit așa după doi ani jumătate. În kilograme nu am slăbit enorm, sunt aproape 20, cred. Dar am slăbit foarte mult în centimetri de la procedurile pe care le-am făcut.

“Sunt brand ambasador al companiei care distribuie în România cele mai bune produse de remodelare corporală”

Am făcut criolipoliză, care scade foarte mult în centimetri, am făcut VelaShape, am făcut proceduri pentru corp, iar acestea m-au ajutat foarte mult. Eu le încerc pe toate pentru că sunt brand ambasador al companiei care distribuie în România cele mai bune produse de remodelare corporală și atunci sunt obligată cumva, dar o fac din plăcere.

Testez noile aparate care apar pe piață. În ultima vreme am tot testat din noile aparate și sunt foarte încântată că le pot încerca încă din momentul în care apar și înainte ca să fie în clinici. Încerc din ele, iese bine, văd că sunt din ce în ce mai performante, din ce în ce mai moderne, din ce în ce mai ușor de folosit și așa mai departe. Merg în continuare pe acest drum.”, a spus Oana Roman într-un interviu pentru ego.ro.

Când va ajunge pe mâna medicilor

Oana nu ar fi recurs la operația de abdominoplastie dacă ar fi putut să facă vreo procedură în zona abdomenului dar, din nefericire, acest lucru nu e posibil. Drept urmare, în luna martie va intra pe mâna medicilor.  “Trebuie, sunt obligată să o fac, doar că am amânat-o foarte mult timp, nepermis de mult timp. Trebuie să îmi fac o abdominoplastie pentru că am rămas cu foarte multă piele în exces la nivelul abdomenului.

Acolo nu am voie să fac proceduri pentru că am acea operație foarte grea pe care am avut-o după ce am născut și trebuie să fac o abdominoplastie. Acum am zis că gata, la începutul lui martie mă duc și o fac, nu mai trebuie să stau să aștept. Am amânat-o vreo cinci ani.

“Am foarte multe responsabilități, foarte multe lucruri de făcut, trebuie să am grijă de Iza, de casă, de mama, de toate”

De asta am tot amânat-o, pentru că trebuie să pun stop vreo 2-3 săptămâni și îmi este foarte greu să pun stop. Sunt obișnuită să fac lucruri tot timpul, am un program foarte încărcat, foarte agitat, nu îmi place să stau degeaba. Am foarte multe responsabilități, foarte multe lucruri de făcut, trebuie să am grijă de Iza, de casă, de mama, de toate. Îmi este greu să pun stop, dar trebuie să o fac pentru mine, neapărat.”, s-a destăinuit vedeta.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre