Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Roman a rupt sufletul tuturor cu ultima fotografie postată. Mioara Roman e de nerecunoscut în scaunul cu rotile

Oana Roman a rupt sufletul tuturor cu ultima fotografie postată. Mioara Roman e de nerecunoscut în scaunul cu rotile
Oana Roman are sufletul greu ori de câte ori se gândește la mama ei. Chiar dacă are parte de cel mai bun tratament, nicăieri nu e ca acasă.

Mioara Roman a scăpat de tot ce a fost mai greu, însă recuperarea e grea. Dar Oana are încredere că problemele se vor rezolva cât de curând.

Oana Roman l-a rupt sufletul internauților cu ultima fotografie postată. Mioara Roman e de nerecunoscut în scaunul cu rotile

Oana Roman încearcă să-și țină mama în viață prin toate metodele și să îi facă mereu câte o bucurie. Recent, fosta soție a lui Petre Roman a avut parte de un răsfăț. A fost vopsită și coafată, iar rezultatul a fost unul pe măsură. Oana a postat și două fotografii cu mama sa, care e total schimbată în ultima perioadă.

Din nefericire, Mioara a stat în scaunul cu rotile în timp ce era aranjată, extrem de slăbită, iar durerea i se citea pe ochi. „Mama e bine, dar eu plec e aici cu sufletul greu pentru că mi-aș dori să pot face o minune și să dau timpul înapoi. Știu că aici ea are singura șansă să mai poată merge făcând recuperare”, a scris Oana, înduioșându-și fanii.

Vrea să vândă vila din Tunari pentru jumătate de milion de euro

Problemele financiare și-au spus cuvântul, iar Oana s-a gândit că cea mai bună soluție să se poată descurca ar fi să vândă vila din Tunari și să achiziționeze o casă mai mică. În cazul în care nu va reuși cu vânzarea, fiica lui Petre Roman se gândește să o închirieze pentru suma de 2500 de euro.

,,Ne-a rămas mare casa. O vând sau o închiriez. Tunari, la 200 m de ieșirea spre centură sau Pipera. 1.000 mp teren, 340 mp desfășurați interior. 4 dormitoare, două sufragerii, dressing, două băi, 3 garaje, beci. Interior renovat în 2019. Livadă cu pomi. Curtea necesită o mică investiție în gazon și alei. Vânzare 480.000 de euro!”, a scris Oana Roman în anunțul de pe internet.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre