Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Roman, experiențe traumatizante la benzinărie

Oana Roman, experiențe traumatizante la benzinărie
Oana Roman e tristă. Vedeta spune că începând din acest moment și până în primăvară va suferi teribil. Care să fie motivul.

Fiica lui Petre Roman încearcă să-și țină cumpătul, însă reușește cu greu. Ce se întâmplă cu vedeta de ceva vreme.

Oana Roman, experiențe traumatizante la benzinărie

Cu puțin timp în urmă, pe contul de socializare, Oana Roman și-a spus oful. Vedeta nu suportă frigul și, cum vremea rece și-a intrat în drepturi, e supărată foc. „Nu-mi place frigul și sunt toată zgribulită. Știu că unora le place vremea asta, dar eu nu sunt de acord. Practic, până în martie mie nu-mi va mai fi niciodată cald când ies din casă. Urăsc vremea asta și mi-aș dori să trăiesc într-o țară în care este cald. Poate nu caniculă tot timpul, dar cald”, a spus bruneta.

Cineva a înjurat-o ca la ușa cortului

Aflată în benzinărie, Oana a postat un filmuleț în care un personaj cu o mașină super luxoasă, s-a înfuriat îngrozitor că nu și-a putut parca mașina din cauza vedetei. Acesta s-a comportat sub orice critică și i-a adus grave injurii vedetei.

Îngrozită de cât costă un dezinfectant

De parcă toate astea n-ar fi fost de ajuns, Oana a intrat în acea benzinărie ca să-și achiționeze un dezinfectant. Dar a rămas fără cuvinte când a constatat că pentru 100 ml a trebuit să scoată din buzunar nici mai mult, nici mai puțin decât 30 de lei. “Azi la benzinărie am avut două experiențe traumatizante.

 

Prima cu domnul care m-a înjurat de tot ce s-a putut pentru că nu avea loc să-și parcheze mașina cum vroia el. Apoi am vrut să-mi cumpăr un dezinfectant. Eu folosesc unul cu 90% alcool produs biocid, care merge în spitale. Până să-i sun pe prietenii mei să mi-l trimită, am spus să iau ceva de la benzinărie.

Am văzut unul într-o sticlă de plastic, ordinară, care costă cinci bani, de la un producător român, de 100 ml. Era singurul la casă și costa 30 lei. Cum adică 30 de lei? Mi s-a părut ceva incredibil” a spus vedeta, vizibil indignată.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre