Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Roman, în suferință după tatăl Catincăi. „A fost un pic bunic și pentru mine…”

Oana Roman, în suferință după tatăl Catincăi. „A fost un pic bunic și pentru mine…”
Cu 24 de ore în urmă, Catinca Roman a anunțat pe rețelele de socializare că tatăl său a plecat la cele veșnice.

În familia Oanei Roman au apărut toate problemele. În timp ce Mioara Roman încearcă să-și revină, tatăl Catincăi a trecut la cele veșnice.

Oana Roman, în suferință după tatăl Catincăi. „A fost un pic bunic și pentru mine…”

Oana Roman e alături de sora sa într-unul dintre cele mai grele momente pricinuite de decesul tatăl său. Ea a postat și un mesaj pe rețelele de socializare, însoțit de o fotografie cu Iosif Zilahy și a mărturisit că acesta a fost un bunic extraordinar și pentru ea.

„Eoci, așa îi spuneam noi. A plecat azi noapte dintre noi, a fost bun și blând. A fost un mare sportiv și antrenor emerit. A fost tatăl Catincăi și bunicul Calinei și un pic bunic și pentru mine. Am admirat mereu eleganța și frumusețea, rafinamentul de lord, vorba blândă și statura perfectă. Drum bun în lumină! Dumnezeu să te odihnească în pace”, au fost vorbele Oanei Roman.

Mioara Roman nu a fost informată de decesul fostului soț

Oana și Catinca au decis ca deocamdată să nu-i spună nimic Mioarei despre această nenorocire, pentru că are nevoie de liniște. Ea a suferit recent o intervenție dificilă la șold și nu trebuie să sufere un alt șoc. ”Încă nu, pentru că nu aș vrea să îi creez un stres suplimentar în acest moment”, a declarat Catinca în emisiunea prezentată de Cristi Brancu, Exclusiv VIP, la Prima TV.

Catinca a povestit despre ultimele momente din viața tatălui său

Catinca a spus că înainte de a părăsi această lume, Iosif Zilahy nu a mai fost conștient, dar ea s-a purtat ca și cum toate lucrurile erau normale. ”A avut o viață frumoasă și regret enorm, sunt extrem de afectată, dar, în același timp, a trăit frumos și s-a dus destul de ușor, ceea ce este important.

Chiar îi datorez foarte mult din felul meu de a fi. Nu a mai fost conștient, dar eu am fost alături de el zi de zi, exact cum eram și înainte. Tata era o persoană optimistă de fel, am vorbit lucrurile obișnuite și ne-am purtat ca și cum lucrurile sunt ca înainte. S-a ținut foarte demn și nu i-ar fi plăcut să îi plâng de milă”, a mai spus Catinca.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre