Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Roman își arată mușchii. Le dă bice influențerelor, în timp ce bricolează cu soțul

Oana Roman își arată mușchii. Le dă bice influențerelor, în timp ce bricolează cu soțul
Nici n-a terminat bine cu terasa, că Oana Roman nu a stat deloc și a început un alt proiect: bucătăria de vară.

Oana Roman și Marius Elisei sunt gospodari adevărați. Familiști convinși, cei doi nu se opresc din schimbări în locuință.

Oana Roman a dat vestea. Începe epopeea bucătăria de vară

Cu doar câteva ore în urmă, Oana Roman și-a anunțat prietenii din online că a trecut la următoarea etapă: epopeea bucătăria de vară. Vedeta și soțul său vor ca totul să iasă perfect, așa că s-au pus pe treabă, au proiectat și comandat mobila și sunt nerăbdători să înceapă treaba.

Atac la adresa influencerilor

Recent, Oana Roman a explodat pur și simplu pe rețelele de socializare și le-a declarat război influencerilor, cum nu a făcut niciodată până acum. Oana spune că întotdeauna a fost o femeie asumată, care a reușit să fie mereu la înălțime chiar și când a fost călcată în picioare.

”Eu sunt Oana Roman, o ciudățenie pentru ei. Una care nu face parte din lumea lor, a influencerilor curați și minunați, eu sunt aia grasă, penibilă și prost îmbrăcată, de care se face mișto de 30 de ani și noi ne amuzăm în tăcere, dar altfel luptăm vajnic și ipocrit împotriva bullyingului.

Unii au și uitat că ne-am întâlnit, că am lucrat vreodată împreună, se feresc să spună asta, ca și cum e penibil și rușinos să spună că au lucrat cu Oana Roman. Ei sunt altă ligă, da. Numai că eu sunt în liga în care voi ați vrut să ajungeți și nu veți reuși niciodată. (…)

Luați de la mine exemplu dacă vreți asumare și capul sus, și susținere, ca să rămâi în picioare demn 30 de ani, în care ai fost călcat în picioare de absolut toată lumea. Doar eu, aia care nu e ca voi, a avut curaj să spună lucruri. Dintotdeauna. De când eu eram deja cineva… și voi nu prea”, a mai spus Oana Roman pe Instagram.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre