Influenceri avertizați să nu mai posteze din vacanțe. Mulțimile revoltate i-au amenințat cu moartea!

Influenceri avertizați să nu mai posteze din vacanțe. Mulțimile revoltate i-au amenințat cu moartea!
Șeful unei companii de turism a dezvăluit că a avertizat vedetele care se bucură de vacanțe gratuite în Dubai să nu posteze imagini „insensibile” din călătoriile lor.

Influenceri avertizați să nu mai posteze din vacanțe. Keith Herman este CEO al Trending Travel, o companie care oferă vacanțe gratuite vedetelor în schimbul promovărilor.

Celebritățile criticate pentru etalarea vacanțelor de lux

Organizația a lucrat anterior cu staruri din celebra emisiune Insula Iubirii, din Marea Britanie. Priintre vedetele care au beneficiat de vacanțe de lux se numără Jess Shears și Don Lever, Strictly’s Saffron Barker, Ashley Roberts și Katie McGlynn.Vorbind în podcast-ul Newcast al BBC, Keith a dezvăluit că avea mai multe vedete care se aflau în Dubai la începutul anului.

S-a făcut revoltă tot mai mare față de celebritățile care își etalează vacanțele de lux. Influenceri avertizați să nu mai posteze din vacanțe. Motivul fiind lumea care este este cufundată în pandemie, respectând regulile de carantinare. Așadar, Keith a spus că și-a avertizat vedetele să nu mai distribuie fotografii din vacanță în mediul online.

El se temea că va fi „insensibil” ca vedetele să fie văzute postând imagini din străinătate, în timp ce ratele de deces și internările în spitale din Marea Britanie au crescut. A continuat să explice că are mai multe vedete în Dubai, dar pe măsură ce reacția publicului a devenit din ce în ce mai negativă le-a transmis să nu-și posteze fotografiile.

„În acest moment, mai există un cuplu la bord, dar se întorc acum pe aceste țărmuri. Mulți dintre ei se aflau acolo înainte de carantină. Aproape toți se întorc acasă abia acum. Unii dintre ei și-au extins vacanța. Este de înțeles pentru că nu au vrut să se întoarcă la a sta în carantină. Aveam oameni în Dubai. Aici în Manchester am trecut de la nivelul 3 la 4 la carantină. Am luat decizia de a le cere influencerilor să nu posteze. Am considerat că este destul de insensibil în acest moment”, a spus Keith.

Amenințări cu moartea pentru vedetele în vacanțe de lux

Când a fost întrebat dacă este cel mai potrivit lucru pentru celebrități să meargă în Dubai, Keith a explicat: „În aceleași respirații ai putea susține că este doar publicitate, cum ar fi anunțurile de la televizor care ne spun să plecăm, dar … Fiecare dintre ei a avut un motiv întemeiat să meargă, indiferent dacă simțim că a fost sau nu un motiv bun. Sunt persoane, depinde de ei dacă simt că ar trebui să fie acolo sau nu”.

La începutul acestei luni, vedetele au fost bombardate cu abuzuri și chiar amenințări cu moartea după ce au postat fotografii din excursii. Un agent al unei vedete care călătorise la Dubai a povestit cum au fost inundați cu mesaje care spuneau că sperau că va muri de COVID-19.

„Gestionăm conturile lor de pe rețelele de socializare. Am văzut o serie de amenințări cu moartea în mesajele directe”, au spus aceștia.

Sursă foto: pinterest, instagram

Hameiul, bun în bere și pentru sănătate. Combate oboseala

Recomandarile noastre