Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Roman nu mai suportă ce-i fac fanii. Anunță procese, s-a ajuns prea departe

Oana Roman nu mai suportă ce-i fac fanii. Anunță procese, s-a ajuns prea departe
În ultima perioadă, Oana Roman trece prin momente groaznice pentru că unii fani nu se mai potolesc să-i facă viața un calvar.

Oana Roman e cu nervii la pământ. Unii internauți o șicanează non-stop, ba chiar au ajuns să-i trimită mesaje chiar și pe adresa de e-mail.

Oana Roman nu mai suportă ce-i fac fanii. Anunță cu procese

Femeia hotărâtă, fiica lui Petre Roman spune că nu va lăsa lucrurile așa și vrea să-și facă dreptate cât mai repede. Ea le-a spus celor care nu o lasă în pace că vor fi pedepsiți de lege, pentru că o hărțuiesc. Situația se pare că a cam scăpat de sub control, întrucât unii internauți chiar se laudă în online cu faptul că îi trimit mesaje doar pentru a vedea cum reacționează vedeta. „Cu ce se ocupă unii. Ce vreau să amintesc este că hărțuirea, inclusiv cea prin mijloace de comunicare, este faptă penală.

„Voi ce vreți să lăsați în urmă? Energii urâte, ură și rău?”

„Ați văzut vreun om bun și fericit, împăcat și echilibrat care să judece sau să-și piardă timp comentând pe alții? Nu. Cam asta e. Voi ce vreți să lăsați în urmă? Energii urâte, ură și rău?

Sau vreți să trăiți viața cât se poate de frumos, profitând de ceea ce vă oferă Dumnezeu? familie, prieteni, natură, mare, soare, păduri și munți? Răsărituri cu bucurie și credință?”, a transmis fiica lui Petre Roman, pe rețelele de socializare.

Își vinde și casa

Pentru că facturile au pus-o la pământ, Oana e mai hotărâtă ca niciodată să vândă și casa și să achiziționeze una mai mică, doar pentru cei trei membri ai familiei. „Ne-a rămas mare casa. O vând sau închiriez. Tunari la 200 m de ieșirea spre centură sau Pipera.

1000 metri pătrați teren, 340 metri pătrați desfășurați interior. 4 dormitoare, 2 sufragerii, dressing, 2 bai, 3 garaje, beci. Interior renovat în 2019. Livadă cu pomi. Curtea necesită o mică investiție în gazon și alei. Vânzare 480.000 euro, închiriere, pretabil scoală, grădiniță, after school, birou sau rezidențial 2500 euro pe lună”, este anunțul Oanei.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre