Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Roman o învață de mică pe fiică-sa cu privațiunile vedetelor. Filmare la -11 grade

Oana Roman o învață de mică pe fiică-sa cu privațiunile vedetelor. Filmare la -11 grade
Din 14 Ianuarie, Oana Roman face parte din emisiunea ”Mămici de pitici, cu lipici” de la Antena Stars. Vedeta apare împreună cu fiică-sa, Isabela, pe care o învață de mică ce înseamnă celebritatea.

Oana Roman își învață fiica ce înseamnă privațiunile vedetelo. Recent, fiica lui Petre Roman a început filmările pentru emisiunea ”Mămici de pitici, cu lipici”. Vedeta nu filmează singură, ci împreuna cu fiica ei în vârstă de 6 ani, Maria Isabela. 

Oana Roman fiică filmare
Sursa foto: Instagram

Micuța este la fel de încântată de emisiune precum Oana. “Am început deja filmările. Isa este într-un extaz total. I s-a părut cea mai tare chestie din lume. Şi pentru mine este o premieră, a venit ca un balsam pentru suflet, ca un pansament, dar nu am emoţii! Vă anunț oficial că din data de 14 ianuarie, de la ora 21:00, ne vom vedea în sezonul 2 al emisiunii ”Mămici de pitici, cu lipici”, a declarat fiica lui Roman în urmă cu o săptămână. 

Oana Roman și fiică-sa, filmare la -11 grade

În weekend cele două au plecat la Sibiu pentru noi filmări în cadrul emisiunii. Și pentru că viața de vedetă nu e ușoară, Oana a vrut să-i arate și fiicei sale ce înseamnă să fii celebritate. Astfel, cele două au trebuit să filmeze două zile pe un frig cumplit de -11 grade. ”Și ieri și azi am filmat pe un ger cumplit. Încă suntem ok!”, a scris Oana pe Instragram. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by oana roman (@oanaromanelisei)

În ciuda condițiilor vitrege de filmare, se pare că Isabela s-a bucurat totuși de zăpadă, ca orice copil. Astăzi, Oana Roman si fiica sa au revenit acasă și se odihnesc.

”Weekendul acesta am filmat la Sibiu cu Isa și cu întreaga echipă de la emisiunea @mamicidepiticiculipici. A fost cumplit de frig, dar ne-am bucurat de zăpadă și de cai, de peisaje superbe și ne-am distrat deși am filmat 2 zile pline!”, a scris fiica fostului premier de Instagram duminică. Cele două s-au înarmat cu haine groase, după cum se poate observa și în poza împărtășită de Oana, însă nu putem decât să sperăm că micuța Isabela nu se va alege cu o răceală în urma experienței. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre