Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Roman, tort cu perle și flori la aniversare. Vedeta a fost cu adevărat fericită

Oana Roman, tort cu perle și flori la aniversare. Vedeta a fost cu adevărat fericită
Oana Roman își revine după pierderea mamei sale, Mioara Roman și încearcă să se bucure de viață. Vedeta și-a serbat ziua de naștere și a fost impresionată de tortul primit. Cu perle și flori.

Pentru că e îndrăgostită de perle, prietenii i-au făcut o surpriză extraordinară Oanei Roman. I-au comandat un tort care au depășit așteptările fiicei Mioarei Roman.

Oana Roman a avut un tort spectaculos de ziua ei

Oana Roman a avut cea mai extraordinară zi de naștere și le-a împărtășit din bucuria sa și internauților. Aceasta a postat pe contul de socializare o fotografie cu toți prietenii săi, dar și cu tortul care a fermecat-o de-a dreptul, în nuanțe de alb și roz. „Tort cu perle și flori. Iubesc și florile și perlele”, a fost mesajul Oanei Roman, postat pe contul de socializare. De la petrecere nu a lipsit nici un mieluț, iar Oana a precizat că micuțul nu va ajunge în farfuria nimănui de Paște.

Oana, în scandal cu Catinca

Oana Roman a avut și un mieluț la aniversare

După ce s-au împăcat la înmormântarea Mioarei Roman, surorile Oana și Catinca au ajuns din nou la înțepături. Totul a pornit după ce Catinca, invitată la Metropola TV a spus că și-ar fi dorit ca mama sa să fi avut o înmormântare mai simplă, fără atâta fast și opulență. „Am înțeles-o, așa a trecut ea mai ușor. (…) dar nu e de condamnat nici Oana totuși”, a menționat Catinca. După ce a auzit ce a spus sora sa, Oana Roman s-a enervat îngrozitor și a atacat pe contul de socializare.

„Cred că înainte să comentăm deciziile și viața celorlalți ar trebui să ne gândim dacă noi am făcut ceva, dacă noi ne-am implicat”

Surorile Roman au reînceput scandalul

„Atunci când tu nu faci nimic, nu te implici cu nimic, nu plătești nimic, nu te interesează nimic și totuși ești nemulțumit de ce face celălalt, care se implică 100%, plătește 100%, se ocupă 100%, duce povara 100% singur. Și cu toate astea, tu ești nemulțumit. Ba mai mult, comentezi, spui că ai fi făcut altfel, că nu a fost bine așa. Asta este meteahna multora dintre noi, voi.

Cred că înainte să comentăm deciziile și viața celorlalți ar trebui să ne gândim dacă noi am făcut ceva, dacă noi ne-am implicat, dacă am ajutat, dacă am cumpărat măcar o floare sau am aprins măcar o lumânare pentru cineva”.

„Gândiți-vă înainte să deschideți gura și să vă băgați în seamă”

„Altfel, suntem doar niște forme de viață care comentăm de pe margine. Ar trebui să ne gândim foarte bine înainte să ne permitem să judecăm deciziile altora și să judecăm ceea ce fac ei, atât timp cât noi nu facem nimic.

Eu nu-mi permit să judec pe alții, nici măcar pe cei apropiați mie. Nu e treaba mea să judec, să-mi dau cu părerea, eu fac ce cred, simt. Astfel încât să am inima și conștiința împăcată. Să știu că mi-am făcut datoria pentru părinții mei, copilul meu, gândiți-vă înainte să deschideți gura și să vă băgați în seamă”, a fost mesajul Oanei Roman pe Instagram.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre