Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Zăvoranu a amenințat-o pe Adela Popescu. „Chelfăneală prima dată când te văd, să vezi tu ce ți-o iei”

Oana Zăvoranu a amenințat-o pe Adela Popescu. „Chelfăneală prima dată când te văd, să vezi tu ce ți-o iei”
Au fost surori în „Numai iubirea” și le-au dat fanilor impresia că se înțeleg bine. Oana Zăvoranu a fost însă mereu cu ochii pe Adela Popescu.

Oana Zăvoranu dă de pământ cu Adela Popescu. Vedeta spune că s-a săturat de minciunile acesteia.

Oana Zăvoranu a amenințat-o pe Adela Popescu. „Chelfăneală prima dată când te văd, să vezi tu ce ți-o iei”

În ultimul videoclip postat pe canalul său de Youtube, Oana Zăvoranu a luat-o peste picior pe Adela Popescu. Care, spune bruneta, se află în topul celor are promovează mult prea mult produse pe Instagram.  „Ce ne-a atras atenția această familie, cu mocangeală grupa mare? (…)

Una bucată fostă colegă de-a mea din Numai iubirea, sora mea care-și lua multă chelfăneală. Și bine am făcut că am caftit-o pe persoană fizică, că ia uite ce face acum, trebuia mai tare cafteala”, a spus Oana Zăvoranu în videoclipul său.

„Bă, ești tupeistă rău de tot”

Fosta soție a lui Pepe s-a pus cu gura pe Adela Popescu, mărturind că nu face altceva decât să „mocangească” în toate postările și story-urile pe care le face. Mai mult, Querida spune că o deranjează tupeul pe care Adela îl poate avea. Dar merge și mai departe și o amenință pe vedeta ProTV că o așteaptă o „chelfăneală” pe care o să o țină minte.

„(…) Ea tot ce pune pe Instagram, pe Facebook, este mocangeală și reclamă de la A la Z fără parteneriat plătit, e mocangeală pe față. Tupeul zbârnâie pe tine, știi cum te-aș ciufuli…cum îți permiți să ai tupeul ăsta încât să spună că simte și ea nevoia să răsplătească diverse firme care îi trimit de una, de alta…

Bă, ești tupeistă rău de tot. Chelfăneală prima dată când te văd, să vezi tu ce ți-o iei”, a mai spus Oana Zăvoranu. Nici soțul Adelei Popescu nu a scăpat, Oana fiind de părere și că și el promovează mult prea mult pe Instagram diverse produse.

Sursă foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre