Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Zăvoranu a învins. Și-a recuperat o parte din avere

Oana Zăvoranu a învins. Și-a recuperat o parte din avere
Ultimii ani din viața Oanei zăvoranu nu au fost cei mai ușori. A fost la un pas de divorț, iar despărțirea temporară de soț i-a expus intimitatea vieții de familie. Nici afacerile nu au mai fost pe val, ca odinioară, iar rezultatele proceselor nu au fost totdeauna cele pe care miza.

În acest weekend Oana Zăvoranu se bucură că a învins. Ea și-a recuperat o parte din avere. Mai precis, a câștigat în instanță, recuperând apartamentul vândut pe bani de nimic la îndemnul vrăjitoarelor care au convins-o, cu ani în urmă, că locuința era blestemată și că trebuie să scape urgent de ea.

Oana Zăvoranu a primit, vineri, o veste excelentă. Vedeta a obținut o nouă victorie în instanță și își va recupera apartamentul pe care l-a vândut la un preț derizoriu la sfaturile vrăjitoarelor.

Practic, eforturile Oanei Zăvoranu de a-și recupera un apartament din Sectorul 1, pe care l-a vândut acum mai bine de un deceniu la un preț de nimic sub influența vrăjitoarelor Melissa și Vanessa, au dat roade. Vedeta și-a recăpătat locuința, conform deciziei Tribunalului București.

Oana Zăvoranu recuperează o parte din avere

Cu peste un deceniu în urmă, Oana Zăvoranu a fost convinsă de vrăjitoarele Melissa și Vanessa că, pentru a scăpa de „farmecele” puse de mama sa, Mărioara Zăvoranu, și pentru a trece peste despărțirea de Pepe, trebuie să-și vândă toate bunurile. Hotărâtă să scape de rele și complet încredințară că vrăjitoarele îi vor binele și că îi oferă soluții la toate problemele ei, în acea perioadă, Oana a vândut numeroase bunuri de valoare, inclusiv apartamentul pe care îl deținea în Sectorul 1 și o mașină de lux.

Oana Zăvoranu își recuperează o parte din avere și e foarte fericită (Instagram)

Vrăjitoarele susțineau că apartamentul fusese blestemat, iar același lucru l-au garantat și despre mașină. Prin urmare, Zăvoranca trebuia să scape cât mai repede de aceste bunuri valoroase. Iar pentru asta, nu avea decât să le vândă pe bani de nimic. Cumpărătorii au apărut imediat, dovedindu-se, ulterior, că erau parte din „rețeaua” vrăjitoarelor de lux.

După mulți ani de procese, Querida a reușit să-și recupereze apartamentul vândut la un preț modic. „Și după 14 ani de luptă crâncenă pentru a-mi dovedi adevărul….a venit și victoria ….similară unei minuni, care mi-a arătat că perseverența, lupta și încrederea în Dumnezeu și adevăr, dau roade”, a menționat Oana Zăvoranu într-o postare pe Instagram Story, în care și-a etichetat soțul și avocata.

Ce a decis Tribunalul București în procesul Oanei Zăvoranu

Tribunalul București a dat verdictul în procesul Oanei. Soluția procesului a fost publicată pe portalul instanțelor.

„Respinge apelurile principale formulate de apelanţii – pârâţi Mihăileanu Aristeia Ileana şi Stanciu Tiberiu împotriva sentinței civile nr. 1928/15.12.2017 pronunțate de Tribunalul București – Secţia a IV-a Civilă, ca nefondat. Admite apelul formulat de apelanta-reclamantă. Schimbă în parte sentinţa civilă nr. 1928/15.12.2017 pronunţată de Tribunalul Bucureşti – Secţia a IV-a Civilă, în sensul că:

Admite în parte cererea de chemare în judecată. Obligă pârâta Mihăileanu Aristeia Ileana să lase reclamantei în deplină proprietate şi liniştită posesie apartamentul nr.(…) situat în (…), B-dul (…) nr. (…), bl. (…), sc. (…), sector (…), înscris în cartea funciară nr.(…) (CF vechi …), având numărul cadastral (…)(nr. cadastral vechi …).

Dispune rectificarea cărţii funciare nr.(…)(CF vechi …), având numărul cadastral (…)(nr. cadastral vechi …), în sensul radierii dreptului de proprietate al pârâtei şi înscrierii dreptului de proprietate al reclamantei.

Păstrează celelalte dispoziţii ale sentinţei.

Respinge apelul principal formulat de apelantul-pârât Stanciu Tiberiu împotriva sentinţei civile nr. 2152/26.10.2018 pronunţate de Tribunalul Bucureşti – Secţia a IV-a Civilă, ca nefondat. Cu drept de recurs în termen de 30 de zile de la comunicare, care se depune la Curtea de Apel Bucureşti.

Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, azi, 09.07.2024 – IS – SR. Document: Hotarâre 766/2024 09.07.2024.”, se arată în minuta instanței.

Vedeta nu a scăpat, însă, de procese

Deși a rezolvat problema apartamentului din Sectorul 1, Oana Zăvoranu nu se apropie de finalul proceselor ei. Ea se confruntă cu un proces cu medicul Bogdan Furtună. Acesta a acuzat-o de șantaj pe perioada în care era administratorul unei clinici de înfrumusețare, fondată de vedetă cu banii moșteniți de la părinți.

În prezent, Oana Zăvoranu se confruntă și cu dificultăți financiare semnificative. Un indiciu în acest sens este faptul că a început să-și vândă hainele și bijuteriile pe conturile sale de pe rețelelede socializare, iar prețurile solicitate sunt foarte mici în comparație cu valoarea reală a produselor.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre