Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Zăvoranu, pornită să facă bani cu orice preț. A anunțat că vinde din casă

Oana Zăvoranu, pornită să facă bani cu orice preț. A anunțat că vinde din casă
Au trecut vremurile în care, ca să facă loc noii sale garderobe, și-a aruncat pe fereastră hainele și accesoriile pe care nu le mai purta. Oanei Zăvoranu nu îi mai merg afacerile ca pe vremuri, prin urmare vedeta ia măsuri și își vinde lucrurile din casă.

Oana Zăvoranu este celebră și pentru miile de euro pe care în trecut le arunca pe haine, fără să se uite la bani, dar acum este pornită să facă bani cu orice preț. A anunțat că vinde din casă, și a  angajat o asistentă care să se ocupe de asta. Dacă pe vremuri arunca pe fereastră hainele nefolosite, spre deliciul fanilor, care ajungeau să se calce efectiv în picioare pentru a pune mâna pe vreo piesă, acum nu mai e dispusă să renunțe gratuit la hainele de firmă pe care nu le mai îmbracă.

Acum lucrurile s-au schimbat pentru vedetă din punct de vedere financiar. Oana nu mai stă la fel de bine. Prin urmare își vinde din dressing. Oana Zăvoranu a anunțat vânzarea hainelor și accesoriilor pe care nu le mai folosește. Dressing-ul ei este plin de pantofi de firmă, poșete de la marile branduri de modă și haine tot așa. Vedeta a făcut anunțul pe rețelele sociale și a ilustrat postările cu imagini grăitoare.

„Îmi fac curățenie de Paște prin haine, genți, pantofi și bijuterii. Vă aștept cu minunații purtate o dată sau de două ori sau noi, de care să vă îndrăgostiți sigur”, a postat Oana Zăvoranu într-un Instagram Story. Ea a indicat-o pe „asistenta și prietena” sa Claudia Feyer ca interfață pentru marea vânzare de primăvară din dressing.

Oana Zăvoranu, pornită să facă bani cu orice preț

Oana Zăvoranu nu este  la prima acțiune de acest fel. Querida a mai încercat să își vândă din hainele scumpe și în august și apoi din nou în octombrie, anul trecut. Ea anunțat atunci și o secțiune pe site-ul ei, dar cum contactul direct cu fanii posibili clienți e mai simplu pe rețelele sociale, de data aceasta a optat să anunțe vânzarea pe Instagram.

Oana Zăvoranu s-a lăudat în trecut cu hainele ei scumpe, cumpărate din banii ei și nu primite. În plus, și-a lansat și propriile creații vestimentare

Oana Zăvoranu nu este prima și nici singura vedetă care își vinde din dressing. Bianca Drăgușanu, Adelina Pestrițu, Oana Roman dar și alte VIP-uri de la noi fac același lucru.

Unele pe site-uri de profil, altele pe paginile lor de Instagram. Bianca Drăgușanu a pornit „afacerea” pe contul ei de Instagram, apoi a creat un profil dedicat, activ deja de doi ani. Acum iată că și Oana Zăvoranu se numără printre cele pe care altă dată le desconsidera pentru astfel de gesturi. Vedeta așteaptă să  recupereze din investițiile în poșete Luis Vuitton sau Burberry, sau în haine de la multe alte mari case de modă.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre