Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Zăvoranu schimbă placa. O apară pe Raluca Pastramă: “Bine i-a făcut!”

Oana Zăvoranu schimbă placa. O apară pe Raluca Pastramă: “Bine i-a făcut!”
După ce cântărețul Pepe și Raluca Pastramă s-au despărțit după nouă ani de relație, aceștia n-au ezitat să-și spele rufele în public, în acest scandal implicandu-se și fosta soție a lui Pepe, Oana Zăvoranu, care a fost extrem de vocală în legătură cu subiectul.

Într-un interviu recent acordat ciao.ro, Oana Zăvoranu spune că nu crede în acest divorț și mai mult decât atât, că cei doi se vor împăca într-un final, aceasta fiind doar o strategie de imagine: “Este de o parșivitate incredibilă, manipulator, și alunecos. Continui să nu cred în acest divorț!”, a declarat aceasta, menționând de asemenea că i se pare suspect că în urmă cu câteva săptămâni aceștia pozau în familia perfectă: “Oamenii pot vedea cu această ocazie cât de sinceri sunt ăștia amândoi, care până acum trei săptămâni ‘pozau’ în familia perfectă, minunată și eternă.”

Până acum Zavo nu i-a luat apărarea Ralucai Pastramă, însă a ținut totuși să menționeze că Pepe și-a meritat-o și că ea are informații despre cei doi: “„Dacă într-adevăr l-a înșelat asta, bine i-a făcut! Eu am mai multe info și despre el și despre ea. Nu mă interesează situația lor, dar de dat cu părerea pot să îmi dau că am cu ce! El oricum fără mine e zero barat…”, a încheiat Oana Zăvoranu. 

Totuși, se pare că Raluca Pastramă îl înseala de mai mult timp, după cum au declarat apropiați ai artistului: „Pepe are informații că Raluca îl înșela încă de acum un an. Dar nu așa, oricum, ci cu sentimente. Ea nu a trăit o simplă aventură. În ultimele luni, el a strâns dovezi multe. Da, soția lui a avut o relație stabilă în paralel, Pepe îl și cunoaște pe acest bărbat.”, spuneau recent prietenii artistului.

Pepe își varsă năduful pe YouTube

Într-un live pe YouTube cu Oana Radu de acum două zile, Pepe a interpretat o piesă despre care a spus că e compusă în urmă cu 13-14 ani de zile, care însă se pare că se potrivește perfect cu situația actuală: „Piesa a fost compusă de mine cu 13-14 ani în urmă, dar mulți ar putea spune că a fost compusă astăzi. Arta vine cumva dintr-o inspirație divină, care ar putea însemna o premoniție”, mărturisește Pepe, înainte să cânte piesa “Aș vrea să te iert”

„Ai vrut altă iubire și ai plecat/ Lăsând în urmă tristețe/ Durerea te-a cuprins/ Iubirea m-a trădat/ Și mă declar învins/ Știindu-mă înșelat./ Aș vrea să mai fiu lângă tine/ Aș vrea să te iert că ai plecat/ Dar fierbe tot sângele-n mine/ Când știu că iubești alt bărbat”, a cântat Pepe, vizibil emoționat.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre