Simona Ionescu / Redactor Șef

„Obiceiurile nedemne de o doamnă” la care a jurat să renunțe Meghan înainte să-l întâlnească pe Harry

„Obiceiurile nedemne de o doamnă” la care a jurat să renunțe Meghan înainte să-l întâlnească pe Harry
Cu doar câteva luni înainte de a-l întâlni pe Prințul Harry, Meghan și-a propus să renunțe la unele dintre „obiceiurile ei neadecvate”.

Era perioada în care ducesa avea cont de socializare și le-a dezvăluit fanilor pe 1 ianuarie 2016, care sunt obiectivele și prioritățile pentru anul respectiv. Chiar dacă acesta a fost închis, au rămas totuși… urme.

Printre obiectivele soției lui Harry se numărau alergarea unui maraton, să nu mai înjure și să nu-și mai roadă unghiile și să reînvețe limba franceză.

„Acestea fac parte din lista mea de rezoluții de Anul Nou aproape (de fapt, în fiecare) an. Maratonul nu a avut loc. Înjurăturile vin în momentele de pauză declanșate de faptul că sunt suprasolicitat sau că mă simt foarte obraznic după câteva pahare”, a scris atunci Meghan Markle.

Meghan, în perioada adolescenței

Obiectivul principal a fost să abordeze viața în mod jucăuș

Dar Meghan a decis, de asemenea, să nu fie atât de dură cu ea însăși dacă nu reușește să își îndeplinească aceste obiective, mărturisind că cel mai important este să abordeze viața „în mod jucăuș”. „Anul acesta am decis să nu am o rezoluție. Dacă nu pot alerga un maraton, e în regulă. (Îmbătrânesc, genunchii mei mă deranjează.)

Dacă îmi mai trebuie câțiva ani pentru a mă asigura că am un meditator de franceză și să învăț limba pe care o ador atât de mult, e în regulă și asta. Unghiile mele vor fi bine, iar dacă arunc un cuvânt din patru litere din când în când, ei bine, sincer, cred că adaugă caracter”, a mai spus, atunci Meghan. Extrem de important pentru brunetă a fost însă „să abordeze viața în mod jucăuș” și „să lase loc pentru magie”, așa cum a fost sfătuită de colega ei de platou Gina Torres.

Înainte de Suits, Meghan a fost o actriță care făcea tot ce putea să apară în câte un film sau serial de televiziune

Cine a fost cea mai apropiată prietenă a lui Meghan

Înainte de a se muta în Marea Britanie, unde a rămas pentru mai puțin de doi ani ca membru al familiei regale în activitate, Meghan avea un grup apropiat de prieteni în Toronto. Se spune că cea mai apropiată prietenă a ei a fost canadianca Jessica Mulroney, mamă a trei copii și stilistă, pe care a cunoscut-o pe platoul de filmare al serialului Suits și se pare că ani de zile au fost inseparabile.

Meghan a sunat-o pe Jessica cînd Harry a cerut-o în căsătorie

„Este pricepută și la modă și très cool. Și iată celălalt lucru – se întâmplă să fie și o stilistă incredibilă, îmbrăcând haine precum cele ale Primei Doamne a Canadei, Sophie Trudeau”, povestea în acele vremuri Meghan. Femeile au rămas extrem de apropiate în anii următori, iar Meghan chiar a sunat-o pe Jessica în noaptea în care Harry a cerut-o în căsătorie.

Jessica și Meghan la o cină organizată la Toronto în mai 2016

Relația lor apropiată a fost din nou arătată la nunta regală, când Jessica a fost inclusă în petrecerea nupțială, fiica ei cea mică, Ivy, a jucat rolul de florăreasă, iar băieții acesteia, Brian și John, au fost paji. Stilistului i s-a acordat un rol de vedetă când a intrat în capelă alături de Prințesa de Wales. În ziua nunții regale, Jessica a scris: „Prietenă mândră. Mamă mândră”.

Prietenia celor două pare să se fi răcit, Jessica fiind vizibil absentă din documentarul Netflix al cuplului, care a inclus și alți prieteni ai lui Meghan, precum vedeta de tenis Serena Williams și colega de scenă Abigail Spencer. Jessica nu a făcut niciun comentariu public cu privire la dezvăluirile făcute în biografia lui Harry.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre