Simona Ionescu / Redactor Șef

Obiectul care l-a ucis pe Michael Jackson, scos la licitație. Un membru al familiei încă face bani pe urma artistului

Obiectul care l-a ucis pe Michael Jackson, scos la licitație. Un membru al familiei încă face bani pe urma artistului
O perfuzie pătată de sânge folosită pentru administrarea de medicamente a lui Michael Jackson în ultimele zile ale vieții sale va fi scoasă la licitație.

Este un articol pe care niciun fan al lui Michael Jackson nu și-ar dori să-l vadă, darămite să-l dețină. Dar o perfuzie pătată cu sânge, folosită pentru a administra de medicamente, găsită chiar în dormitorul unde artistul și-a petrecut ultimele sale zile de viață, va fi scoasă la licitație de către unii membri din familia sa.

Perfuzia lui Michael Jackson licitată pentru 2.500 de dolari

Printr-o decizie șocantă, verișoara sa, Marsha Stewart, a scos la vânzare obiectul alături de alte materiale folosite de cântăreț în timpul vieții, ceea ce pare a fi o încercare de a încasa și ultimul venit de pe urma staruluil.

Echipa de experți Memorabilia din Las Vegas speră să obțină cel puțin 2500 de dolari pentru punga de lichide, care a fost utilizată de Michael Jackson și administrată de doctorul Conrad Murray în iunie 2009, în timp ce artistul consuma zilnic Propofol.

Obiectul provine dintr-o licitație de materiale făcută de la tatăl lui MJ, Joe Jackson. Nepoata sa și verișoară a lui Michael recunoaște că acesta a luat geanta din dormitorul cântărețului la câteva ore după moartea sa.

„Fluidul de lapte alb” Propofol „s-a dizolvat în timp”, dar Marsha susține că „ADN-ul lui Michael” rămâne pe el deoarece există urme de pete de sânge în tuburile de plastic.

Perfuzia care i-a administrat lui Michael Jackson doza fatală?

Ea susține că perfuzia scoasă la licitație este „ultima pe care a avut-o în braț atunci când a murit”, deși se înțelege că detectivii Los Angeles Police Department au scos echipamentele medicale de la locul crimei la câteva ore după ce artistul a murit pe 25 iunie 2009. Joe și Marsha au păstrat echipamentul medical în casa lui până în iunie 2018.

Medicul lui Jackson, Conrad Murray, a fost ulterior condamnat pentru omor involuntar după ce s-a constatat că i-a dat cântărețului o cantitate excesivă de medicamente, inclusiv Propofolul anestezic chirurgical.

„La scurt timp după moartea lui Michael, m-am dus la casa din Sunset. Am putut să intru și să mă duc în dormitor. Când am intrat în dormitor, acolo era un pat cu niște suc, părea un sandwich … și am observat acest lucru și ceea ce am făcut a fost să-l iau și să-l pun în poșetă. De fapt, acesta îi aparținea lui Michael Jackson și avea în el niște lichid alb ca laptele, care ulterior s-a dizolvat, dar acesta are de fapt ADN-ul lui Michael pe el. Asta m-a determinat să-l iau, sângele. Acesta a fost una dintre perfuziile sale, ultima de fapt, pe care a avut-o în braț când a murit”, a mărturisit Marsha.

„Acum, ar putea fi acesta perfuzia care a fost folosită pentru a administra doza letală de Propofol a lui Michael Jackson?”, scrie în textul folosit pentru a ajuta la vânzarea articolului pe site-ul web.

Și-a făcut, în sfârșit, curaj. Fiul lui John Lennon l-a luat la întrebări pe Paul McCartney

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre