Simona Ionescu / Redactor Șef

Ofițerul de presă al Braziliei a fost pus la zid pentru gestul său. În timpul conferinței, câteva femei au început să țipe

Ofițerul de presă al Braziliei a fost pus la zid pentru gestul său. În timpul conferinței, câteva femei au început să țipe
Cu ocazia conferinței de presă susținute de Vicinus Junior înaintea de meciul cu Croația, din sferturile de finală ale Cupei Mondiale din Qatar, ofițerul de presă a Braziliei a făcut un gest necugetat.

Ofițerul de presă al Braziliei a fost criticat pentru ceea ce putut să facă cu o pisică la recenta conferință de presă.

Ofițerul de presă al Braziliei a fost pus la zid pentru gestul său. În timpul conferinței, câteva femei au început să țipe

În momentul în care starul de la Real Madrid, Vicinus Junior le răspundea jurnaliștilor la întrebări, pe masă s-a urcat o pisică simpatică. Aceasta s-a așezat chiar în fața ofițerului de presă, cuminte. Aștepta probabil să fie băgată în seamă și mângâiată. Doar că nu a avut parte de un asemenea tratament. Pentru că acesta a pus mâinile în blana sărmanului animal și i-a dat drumul în aer. Iar micuța a căzut pe podea.

În acel moment, câteva femei din sală, speriate de ceea ce ar putea păți pisicuța, au început să țipe. De parcă n-ar fi făcut nimic, ofițerul de presă s-a mirat de reacțiile celor din jurul său. Fără să realizeze că gestul nu i-a făcut deloc cinste. La fel de marcat de gestul ofițerului de presă a părut să fie și Vicinius, care nu l-a privit cu ochi prea buni.

 

 

Brazilienii l-au pus la colț

Imediat după estul făcut de ofițerul de presă al Braziliei, microbiștii din această țară cât și ei din toate colțurile lumii au i-au bătut obrazul jurnalistului pe rețelele de socializare.

„Fața lui Vinicius Junior spune totul”, „Pisica era cuminte, nu avea niciun motiv s-o dea jos de acolo, mai ales că este clar că nu știe s-o facă așa cum trebuie”, au spus unii internauți. „Dezgustător. Vreau să fie distruși la această Cupă Mondială”,  au comentat și alții. „E clar că nu îi plac pisicile, a apucat-o fără pic de afecțiune. E atât de simplu”, au fost ale reacții ale internauților.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre