Simona Ionescu / Redactor Șef

Operațiunea „unicornul”. Cum a intervenit poliția într-un magazin de jucării ca să prindă hoțul

Operațiunea „unicornul”. Cum a intervenit poliția într-un magazin de jucării ca să prindă hoțul
Situație amuzantă într-un magazin din North Carolina, Statele Unite. Poliția a fost chemată să intervină în cazul unui cățel insistent, care încerca să fure un unicorn.

Câinii pot fi cel mai bun prieten al omului, dar aparent, un unicorn, unul împăiat și violet, este cel mai bun prieten al unui câine. Poliția a fost chemată la un magazin general din Carolina de Nord, după ce un cățel fără adăpost a continuat să intre în magazin și să se îndrepte spre culoarul jucăriilor. „A mers direct după unicorn, același de fiecare dată”, spune Joe Newburn, supraveghetor la Duplin County Servicii pentru Animale.

„A fost atât de ciudat, unul dintre cele mai ciudate apeluri cu care m-am confruntat vreodată”, adaugă Newburn. Muncitorii de la magazinul Kenansville (la aproximativ 80 de mile de Raleigh) le-au spus ofițerilor de control al animalelor că au prins cățelul care intra de fiecare dată când un client ieșea. De fiecare dată când patrupedul a intrat, a mers să ia aceeași jucărie de pluș violet, un unicorn. 

Poliția intervine în forță. Cățelul primește cadou unicornul 

Samantha Lane, ofițerul care a răspuns apelului magazinului Dollar General, a fost atât de impresionată de devotamentul cățelului față de unicorn încât a cumpărat jucăria de 10 dolari pentru el. Potrivit lui Newburn, patrupedul a fost fericit să plece cu Lane odată ce a intrat în posesia iubitului său unicorn de pluș.

Lane l-a adus pe cățel la un adăpost al serviciilor pentru animale din Duplin, unde angajații l-au numit Sisu după personajul de desene animate dragon din noul film Disney, „Raya and the Last Dragon”. Sisu este extrem de afectuos, cuminte și deștept, conform celor de la adăpost. La scurt timp după, toată povestea a devenit virală.

Într-un final, s-a anunțat că patrupedul va pleca în curând la noua sa familie adoptivă, bineînțeles cu tot cu unicornul lui preferat. De asemenea, reprezentanții magazinului au anunțat că plănuiesc să trimită familiei adoptive câțiva unicorni extra, pentru orice eventualitate. 

Foto: Facebook

Incredibila viață amoroasă a lui Kevin Costner. A găsit dragostea de două ori

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre