Simona Ionescu / Redactor Șef

Orătănii vii și moarte pe platourile de filmare de la „Suicide Squad”. Interpretul lui Joker și-a speriat colegii actori

Orătănii vii și moarte pe platourile de filmare de la „Suicide Squad”. Interpretul lui Joker și-a speriat colegii actori
Pelicula „Suicide Squad” din 2016 a fost un succes la box office, dar puțini știu că pe platourile de filmare, actorii au tras câteva sperieturi majore. Iar vinovatul a fost nimeni altul decât personajul „Joker”, adică actorul care l-a interpretat.

Suicide Squad” a fost un succes în momentul în care s-a lansat, în 2016. Filmul DC, intens promovat, a avut o distribuție plină de vedete, reprezentând un grup de criminali periculoși cunoscut sub numele de Task Force X. 

Condus de Amanda Waller (Viola Davis), grupul era format din Deadshot (Will Smith), Harley Quinn (Margot Robbie), Diablo (Jay Hernandez), Killer Croc (Adewale Akinnuoye-Agbaje), precum și Captain Boomerang (Jai Courtney). 

Colegii de platou s-au speriat de Jared Leto, care l-a interpretat pe Joker 

Misiunea lor era să oprească puternica vrăjitoare Enchantress (Cara Delevingne), care amenința să distrugă lumea. Între timp, aveau de-a face și cu mica problemă a Joker-ului (Jared Leto), care încerca să o salveze pe Harley Quinn. 

Jared Leto și-a speriat colegii de platou la filmările „Suicide Squad”
Foto: Hollywood Reporter

Pe de altă parte, Leto a considerat că este mai bine să intre complet în rol pe toată durata filmărilor, iar planul său i-a lăsat pe colegii săi de platou foarte îngrijorați de câteva ori. 

Într-un interviu din 2016 pentru Vanity Fair, Viola Davis și-a amintit modul înfiorător în care actorul s-a prezentat pe platoul de filmare.

Leto le-a adus un porc mort drept introducere

Viola Davis a povestit că Jared Leto și-a intrat complet în rol, atât de mult încât a adus tot felul de orătănii, vii, dar și moarte, pe platou și le-a dăruit colegilor actori. 

„Un angajat de pe platou a intrat cu un porc mort și l-a trântit pe masă, apoi a plecat. Și așa a fost introducerea noastră la Jared Leto”, a spus Davis. 

Margot Robbie a primit de la Jared Leto un șobolan viu
Foto: The Hollywood Reporter

„Am fost îngrozită, gândindu-mă ca om: ‘E nebun?’ 

Dar a doua parte a fost: ‘Oh, Doamne, trebuie să fiu foarte pregătită’”, a continuat actrița, care nu a putut să nu remarce devotamentul lui Jared Leto pentru rol. 

Margot Robbie a primit un șobolan

Leto nu s-a rezumat însă la isprava cu porcul, ci a mers mai departe, cu Margot Robbie, care nu a scăpat nici ea. 

„Și apoi îi trimite lui Margot Robbie un șobolan negru, care era încă viu, într-o cutie. Ea a țipat, dar apoi l-a păstrat”, a mai dezvăluit Viola Davis. 

Jokerul Heath Ledger, lăudat de Jared Leto

Despre rolul Joker-ului, Leto a spus că nu a avut „prea multe ezitări” în a-l urma pe Heath Ledger.

„Dar permiteți-mi să spun câteva lucruri. Numărul unu, Heath Ledger: nu doar că a fost perfect ca Joker—perfect”, declara în urmă cu ceva timp Jared Leto. 

Heath Ledger în rolul personajului „Joker”
Foto: The Hollywood Reporter

„Nu există niciun cadru în care să nu fie grozav. Nu doar că a fost perfect în acel rol, dar probabil că este una dintre cele mai bune interpretări, nu doar a unui răufăcător, ci poate una dintre cele mai bune interpretări pe film, punct. Punct. Asta e părerea mea. Și aceasta era părerea mea înainte de a primi apelul (n.r. de a juca în film). A fost o interpretare perfectă, iar acestea sunt foarte rare”, l-a lăudat Jared Leto pe regretatul actor Heath Ledger. 

Jack Nicholson, una dintre legendele lumii”

Nu doar Ledger a câștigat admirația lui Leto pentru rolul Joker-ului, ci și Jack Nicholson. 

„Apoi îl ai pe Jack Nicholson, una dintre legendele lumii. Deci ai două legende. Apoi îl ai pe Cesar Romero, și apoi îl ai pe Mark Hamill, care face o muncă incredibilă de dublaj.

Și ai 75 de ani în care Jokerul a fost scris și adus la viață de artiști.

Dar, într-un fel, faptul că a fost interpretat de atât de multe ori mi-a oferit un mare sentiment de libertate și permisiunea de a merge pe un drum diferit”, a conchis Jared Leto. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri