Simona Ionescu / Redactor Șef

Orgoliile lui Mike Tyson. E incredibil ce e gata să facă

Orgoliile lui Mike Tyson. E incredibil ce e gata să facă
Mike Tyson recunoaște că soția sa crede că s-ar putea sinucide dacă oamenii l-ar ignora atunci când iese în oraș. Poreclit la un moment dat ”Cel mai rău om de pe planetă", a debutat deja la Hollywood ca actor, iar acum devine şi subiect de film. 

Legendarul boxer, Mike Tyson, care se pregătește să revină la ring la vârsta de 53 de ani, a recunoscut într-un videoclip șocant că soția sa (Lakiha Spicer) crede că dacă ar ieși pe stradă și nimeni nu l-ar recunoaște, ar fi în stare să își pună capăt zilelor. ”Soția mea mi-a spus:  Dacă ai ieși și nimeni nu te-ar saluta, ai fi în stare să te omori”, a susținut Mike Tyson într-o discuție cu Charlie Mack, conform MARCA.com.

Mike Tyson, supranumit ”Iron Mike”, a trăit o viaţă plină de evenimente: a ajuns campion mondial, apoi pușcăriaș, fiind condamnat în 1992  pentru viol. După ec a ieșit din pușcărie a reușit să ajungă în faliment. În 2007 a primit o altă condamnare pentru posesie de droguri şi conducerea maşinii sub influenţa băuturilor alcoolice.

”Toată viața mi-am dorit să fiu recunoscut, m-aș ucide dacă ajunge lumea să nu mă mai recunoască recunoască. Am fost un animal cu bani. M-am culcat cu surori, cu mame…”, spune Tyson.

Nu este prima dată când Mike Tyson, care a ajuns acum la a treia sa soție, Lakiha Spicer, recunoaște că aceasta i-a schimbat radical viața. El a mai vorbit și în trecut despre gândurile sale sinucigașe. ”Fără soția mea, sunt un animal sălbatic. Acum privesc femeile diferit, semn că îmbătrânesc”, recunoaște boxerul. În trecut, acesta a fost căsătorit cu actrițele americane Robin Givens și Monica Turner.

Viață de film

Actorul Jamie Foxx va interpreta rolul principal într-o peliculă despre viaţa celui care deţine încă titlul de cel mai tânăr campion mondial al greilor. Foxx a început deja antrenamentele pentru acest rol care va fi o mare provocare. Pe durata filmărilor va trebui să treacă printr-o transformare impresionantă: va cântări 97 kg la debutul peliculei, ca până în final să ajungă la 113 kg.

”Vă jur, lumea va fugi după mine pe stradă ca să-mi ceară autograful crezând că sunt Mike Tyson”, a declarat actorul care l-a cunoscut pe Tyson într-un mod cât se poate de impresionant. Făcea stand-up comedy și avea, în program, inclusiv o glumă despre celebrul boxer. A spus-o și, deși la alte reprezentații lumea leșina de râs, de data aceasta nu a râs nimeni. De frică. În sală se afla inclusiv Tyson.

Sursa foto: Instagram / Mike Tyson

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre