Simona Ionescu / Redactor Șef

Ozana Barabacea explodează de bucurie. Fiica ei a câștigat un mare premiu.

Ozana Barabacea explodează de bucurie. Fiica ei a câștigat un mare premiu.
Celebra profesoară de canto Oana Barabancea nu-și mai poate ascunde marea bucurie. ”Explodez si e imposibil să ascund atâta bucurie”,  a scris celebra solistă. Fiica ei a câștigat un mare premiu în Statele Unite.

Nu-și mai încape în piele de atâta bucurie!  Celebra profesoară de canto Oana Barabancea a anunțat că fiica ei, Gloria (19 de ani) a primit un mare premiu în Statele Unite.

Ozana Barabancea a scăpat cu bine de emoții când copiii săi au reușit să o facă mândră cu notele obținute la Bacalaureat, respectiv la Evaluarea Națională. Gloria și Andrew sunt născuți la 4 ani distanță. Acum, profa de canto de la ”Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, este din nou în cale afară de fericită.

Ozana Barabancea explodează de bucurie

Felicitări! Ozana Barabancea nu s-a mai putut abține și a postat anunțul pe Internet.

”Este fiica mea, este bucuria și surpriza mea de fiecare zi . Îmi interzice categoric să postez ceva cu ea, dar explodez și e imposibil să ascund atâta bucurie : a luat Trofeul la un festival, din 200 de elevi , apoi a luat medalia de aur la secțiunea instrumentală în USA, la un alt festival de prestigiu, cu tradiție, World Championships of Performing Arts.  Are confirmări ale muncii sale de pianistă, de muziciană. Cred ca am educat-o prea bine, prea modestă, prea sobră, prea fermă, dar superbă cu totul. Îi respect rugămintea , dar urlă orgoliu de mamă în mine și aș vrea să sparg munții să se ducă vestea peste mări si țări. Copilul meu studiază 8-10 ore pe zi .  Gloria este biruința mea ! Gloria este motivul bucuriei noastre de zi cu zi . Probabil mă va certa când va citi că am cedat tentației de a mă lăuda ! Dar dacă nu eu, și fratele ei, atunci cine să fie mândră de ea ?”,  a postat Oana Barabancea, într-un moment de maximă bucurie.

Ozana Barabancea are doi copii, pe Gloria și Andrew care au rezultat din mariajul cu renumitul pianist, Sorin Terinte.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre