Simona Ionescu / Redactor Șef

Ozana Barabancea și-a descoperit o nouă pasiune. Îl cheamă Elvis

Ozana Barabancea și-a descoperit o nouă pasiune. Îl cheamă Elvis
Celebra Ozana Barabancea a lăsat Bucureștiul în urmă și a plecat într-un concediu binemeritat la Băile Govora. După un an greu, e tot ce avea nevoie să se încarce de energie.

Artista se simte în natură ca peștele în apă și nu ratează nici o ocazie să le arate pe fanii săi de pe rețelele de socializare cum se trăiește simplu și frumos.

Cu puțin timp în urmă, jurata de la „Te cunosc de undeva” a postat un video în care apare îmbrăcată lejer, cu o castron în care se află mâncare pentru găini. Vedeta e extrem de fericită că poate să le hrănească pe înaripate, care par extrem de bucuroase când o văd.

„Pui, pui, pui… Mânca-le-ar mama de disperate. Uitați-vă la ele, hai mă și tu. Hai fetelor, voi să aveți ultimul cuvânt, pentru că sunteți mai micuțe. Gata, s-a terminat, see you later”, le-a vorbit Ozana micuțelor sale prietene.

„Țin să te anunț că pe cocoșul ăla îl cheamă Elvis

Prietena Ozanei a intervenit în discuția artistei cu păsările și i-a amintit că pe cocoșul căruia îi oferă hrana îl cheamă Elvis. „Țin să-ți reamintesc că pe cocoșul ăla îl cheamă Elvis. Am o groază de cântăreți acolo”, a spus aceasta, spre bucuria Ozanei. Internauții au fost extrem la atenți la comportamentul cântăreței și i-au adus laude: „Na belea… că ți-a învățat găinile să mănânce civilizat… câte o bucățică copănoaselor… nu dați năvala ca hunii…”.

Cum arată Ozana în blugi

În ultima perioadă, fanii au observat că Ozana a dat jos câteva kilograme bune. Bruneta a ales să poarte o pereche de blugi strânși pe corp care-i veneau bine și un pulover roșu, iar internauții au mărturisit că această ținută o prinde pe jurata „Te cunosc de undeva”.

În plus, chiar dacă se află într-o zonă de munte, ea preferă să meargă cât mai mult desculță, pentru a se conecta cu natura. „A face sport și a merge desculță, cu talpa pe iarbă este un lucru extraordinar. Și nu mă interesează neapărat să slăbesc, cât să am o stare de bine”, a povestit vedeta cu puțin timp în urmă, invitată la Antena Stars.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre