Simona Ionescu / Redactor Șef

OZN, detectat și în spațiul aerian chinezesc. Cel de la americani a fost doborât de armată. Au găsit extratereștrii la bord?!

OZN, detectat și în spațiul aerian chinezesc. Cel de la americani a fost doborât de armată. Au găsit extratereștrii la bord?!
Obiecte zburătoare identificate, dar și neidentificate, au fost văzute pe înaltul cerului. Balonul meteo chinezesc rătăcit și dus de vânt și, mai nou, alte obiecte descrise ca fiind OZN-uri, deasupra Chinei, dar și Americii. Armatele au acționat.

Presa de stat din China a relatat despre un obiect zburător neidentificat (OZN) pe cer care a intrat în spațiul său aerian.

Oficialii din China au ordonat forțelor aeriene proprii să doboare un obiect zburător neidentificat, după ce autoritățile de stat au observat că acesta a intrat în spațiul său aerian duminică, 12 februarie 2023.

Potrivit The Sun, evenimentul a avut loc în Rizhao, care este un oraș de coastă din estul provinciei Shandong.

Presa chineză a relatat că guvernul le-a cerut pescarilor din regiune să elibereze zona și să se deplaseze în siguranță, în timp ce se pregătesc să îl doboare.

Rapoartele locale au afirmat, de asemenea, că o declarație a Biroului de dezvoltare a oceanelor din districtul chinez Qingdao Jimo este, de asemenea, virală pe Weibo, o platformă chineză de socializare, care spune că guvernul se pregătește să doboare obiectul.

Acest anunț a avenit după ce un alt obiect neidentificat a fost reperat și doborât de Canada, după ce a determinat închiderea căilor aeriene din Montana. Spațiul aerian, care este situat în apropierea graniței dintre Canada și SUA, fusese închis temporar în timpul incidentului dat.

Au găsit extratereștrii la bord?!

Un general NORAD spune că extratereștrii nu sunt încă excluși din ipoteză după ce un obiect neidentificat a fost doborât deasupra lacului Huron.

Vorbind cu jurnaliștii, imediat după ce un avion de vânătoare F-16 al USAF a doborât un obiect neidentificat, generalul Glen VanHerck, din cadrul Forțelor Aeriene ale SUA, i-a informat pe aceștia că „extratereștrii nu au fost excluși”.

După cum a relatat Reuters, șeful Comandamentului nord-american de apărare aerospațială (NORAD) a explicat că armata nu a identificat încă de unde proveneau cele trei obiecte recent doborâte.

De asemenea, specialiștii acestui comandament de apărare aerospațială au relatat, pentru presa externă, că ei nu și-au dat seama ce erau sau cum au reușit să rămână în aer fără niciun mijloc de propulsie vizibil. „Le numim obiecte, nu baloane, cu un motiv anume”, a subliniat generalul.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre