Simona Ionescu / Redactor Șef

Păianjenul care „ține scrisorile ostatice”. Un scriitor a cerut ajutor poștașului de spaimă

Păianjenul care „ține scrisorile ostatice”. Un scriitor a cerut ajutor poștașului de spaimă
Un bărbat a lăsat o scrisoare neobișnuită lângă căsuța poștală din fața casei sale. Mesajul de pe bilețel l-a amuzat teribil pe poștașul care se ocupa de corespondență în cartierul acestuia.

Păianjenul care „ține scrisorile ostatice”. Scrisoarea de la bărbatul care și-a pierdut căsuța poștală a devenit virală. Mesajul lăsat de acesta pentru poștaș a amuzat internauții, făcând înconjurul lumii pe rețelele sociale.

Păianjenul a pus stăpânire pe căsuța poștală

Păianjenul care „ține scrisorile ostatice”. Un bărbat a solicitat ajutor, mărturisind că se confruntă cu o problemă delicată. Conform scrisorii lăsate de acesta pentru poștaș, un păianjen „îi ținea scrisorile ostatice”. Intrusul s-a infiltrat în căsuța poștală, punând stăpânire pe aceasta.

Există o serie de lucruri cu care mulți dintre noi nu ne putem descurca în viață și de care suntem destul de speriați. Acestea diferă de la clovni înfiorători la șerpi sau insecte înspăimântătoare.

Fobia de păianjeni este foarte comună, așa cum a arătat recent o postare virală pe social media. Bagă spaima în oameni, oricât de mici ar fi aceștia.

A cerut ajutorul poștașului

În bilețel, scriitorul explică faptul că scrisorile lui au fost „luate ostatice” de insectă. Bărbatul menționează că păianjenul a pus stăpânire pe căsuța lui poștală și că speră că poștașul îl poate ajuta, prin orice mijloace necesare.

„Dragă domnule poștaș! Referiror la scrisori și facturile la utilități, vă scriu în această zi pentru a vă cere o sarcină simplă. În partea dreaptă a căsuței mele poștale este un păianjen, aparent ținându-mi ostatică corespondența.
Dacă l-ai putea îndepărta pentru mine, fie prin relocare, fie prin crimă brutală, aș fi pentru totdeauna în datoria ta. Semnat, rezident”, se arată în scrisoare.

În colțul din dreapta jos al scrisorii, se află un mic desen al unui păianjen cu mențiunea că: „Păianjenul arată așa”.

O mireasă a murit în ziua nunții, așa că sora ei i-a luat locul la altar: „O decizie grea pentru familie”

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre