Simona Ionescu / Redactor Șef

Pamela Anderson s-a reinventat. Radiază de pe coperta noii sale cărți de bucate atipice

Pamela Anderson s-a reinventat. Radiază de pe coperta noii sale cărți de bucate atipice
Pamela Anderson le-a făcut o surpriză incredibilă fanilor. Vedeta va scoate o carte de bucate bazată pe plante, intitulată „I love you”. Actrița apare pe coperta cărții fără machiaj.

„Această carte a fost o muncă de dragoste – din inima mea”, spune Pamela Anderson despre cartea ei de bucate bazată pe plante, care va putea fi cumpărată undeva, prin luna octombrie.

Cartea va fi lansată pe 15 octombrie

I love you: Rețete din inimă a fost creată inițial ca „un cadou de casă nouă pentru fiii ei și prietenele lor”, potrivit unui comunicat de presă. Anderson, în vârstă de 56 de ani, este mama lui Brandon Thomas, în vârstă de 27 de ani, și a lui Dylan Jagger, în vârstă de 26 de ani. Acum, fanii vor avea ocazia să intre în lumea ei de pe Insula Vancouver când cartea va fi lansată pe 15 octombrie.

„Inspirată de călătoriile mele, dar mai ales de insula pe care am crescut”

„Această carte a fost o muncă de dragoste – din inima mea, revărsându-se în univers… Cu toate lucrurile mele preferate din viața mea de mâncare și capricii… Inspirată de călătoriile mele, dar mai ales de insula pe care am crescut, o pădure tropicală care merită toată gloria”, a declarat vedeta Baywatch în comunicat. People a dezvăluit în exclusivitate coperta noului proiect. O Pamela Anderson radiantă, fără machiaj, care zâmbește în timp ce stă pe o masă de bucătărie rustică. Scena confortabilă înglobează tema volumului: casă și confort.

„Regat de basm al familiei cu picioarele pe pământ”

Pamela Anderson își lansează carte de bucate în octombrie. Sursă foto People

„I Love You” a fost realizată parțial în propria bucătărie, care este descrisă ca fiind un „regat de basm al familiei cu picioarele pe pământ”. Cartea cuprinde rețete îndrăgite pe bază de plante și numeroasele ei pasiuni, inclusiv grădinăritul și designul. Dar include și ale actriței, alături de notițele sale despre cum să faci din gospodărie o activitate distractivă prin sfaturi de divertisment și grădinărit.

„Fac asta pentru toate fetele de acolo”

În ultimele luni, Anderson și-a îmbrățișat latura naturală atât în bucătărie, cât și în afara ei, mai ales atunci când a renunțat la machiaj la Săptămâna Modei de la Paris, în septembrie. „Știu că nu făceam pași spre pacea mondială, dar făceam o declarație. M-am gândit: Fac asta pentru toate fetele de acolo. Am avut fiice vitrege în relații anterioare, iar fiii mei au prietene, iar acest lucru a fost pentru ele.”, a declarat Anderson pentru Vogue în octombrie. De atunci, Pamela a devenit imaginea unei mișcări mai largi fără machiaj.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre