Simona Ionescu / Redactor Șef

Pandemia i-a pus capac Ana Mariei Pantaze, câștigătoarea „Românii au talent”. Nu are din ce trăi

Pandemia i-a pus capac Ana Mariei Pantaze, câștigătoarea „Românii au talent”. Nu are din ce trăi
În 2019, când a câștigat „Românii au talent”, Ana Maria Pantaze a simțit că l-a prins pe Dumnezeu de picior. Acum, situația s-a schimbat.

„Românii au talent” au transformat-o pe Ana Maria Pantaze dintr-o simplă croitoreasă într-o cântăreață apreciată.

Pandemia i-a pus capac Ana Mariei Pantaze, câștigătoarea „Românii au talent”. Nu are din ce trăi

După ce a devenit câștigătoarea concursului „Românii au talent”, Ana Maria Pantaze a înțeles că poate să-și depășească condiția și să devină ceea ce și-a dorit întreaga viață. Și pentru o perioadă, așa a fost. În 2020, a scos prima ei melodie, „Visuri la cornete” și un videoclip pe măsură, iar din premiul primit și-a cumpărat un apartament.

Ulterior, și-a găsit și un loc de muncă la o terasă. Din păcate, pandemia i-a dat viața peste cap, iar acum aceasta nu mai are din ce trăi.

„Momentan nu lucrez, stau acasă”

„După concurs am cântat la o terasă, cântam acolo de două ori pe săptămână, dar cu pandemia care a venit s-a închis și a trebuit să stau acasă. Nu, momentan nu lucrez. Stau acasă, dar îmi caut. O să am câteva interviuri și să vedem. (…) Nu pe croitorie, în alt domeniu. Am zis să mă focusez mai mult pe a face o piesă sau două.

Îmi este dor de emoțiile alea pe care le-am avut prima oară, dar îmi e frică de ele. (…) Premiul de 120.000 de euro a fost bine primit, foarte bine chiar. Prima dată mi-am luat un apartament, apoi am făcut o piesă. În rest, nimic. Nu m-am dus în vacanțe, am preferat să îi cheltui pe ce trebuia, pe cele necesare. Nu a mai rămas niciun sfanț, niciun leu”, a mărturisit aceasta.

Îl așteaptă pe Făt Frumos

La un singur lucru a rămas restantă croitoreasa de la „Românii au talent”: la iubire. Chiar dacă își dorește mult o familie, deocamdată nu l-a găsit pe bărbatul care să o merite. „Nu am verighetă. Au fost și cereri în căsătorie, cu inele, cu pantofi, cu poze trimise: «Uite, vreau să te iau de nevastă».

Dacă le spui cu frumosul, ei înțeleg că nu se poate. Ultima cerere? Wow. Cred că acum câteva luni. Mai așteptăm până când vine Făt-Frumos pe calul alb. Eu niciodată nu m-am uitat la frumusețea din afară a persoanei, m-am uitat la frumusețea sufletească. La mine e cu sinceritatea… dacă nu e sincer, degeaba ai bani, degeaba ai frumusețe, degeaba ai tot ce vrei”, a mai spus aceasta.

Sursă foto: avantaje

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre