Simona Ionescu / Redactor Șef

Panică nocturnă în familia unui cunoscut cântăreț. A ajuns cu copilul la spital

Panică nocturnă în familia unui cunoscut cântăreț. A ajuns cu copilul la spital
Momente de panică nocturnă pentru un cunoscut cântăreț. Acesta a ajuns cu copilul la spital, de urgență.

În urmă cu doar o lună de zile, Ștefan Stan și Simona au devenit părinți pentru prima dată. Soția artistului a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, prin cezariană. Cântărețul declara atunci că nu poate exprima în cuvinte cât de fericit este. Ba chiar mai mult, acesta era extrem de nerăbdător ca cele două minuni din viața lui să ajungă acasă. 

„Nu pot să exprim cum mă simt, e un dar divin. O așteptăm din clipă în clipă pe scumpa noastră.

Simona e însărcinată în 38 de săptămâni, iar micuța are deja, potrivit ecografului, 3,600 kg”, declara cântărețul în urmă cu ceva timp. 

Momente de panică nocturnă. Ștefan Stan, cu fetița la spital 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stefan Stan (@imstefanstan)

Deși erau extrem de fericiți cu bebelușa, se pare că problemele nu îi ocolesc pe cei doi. Conform wowbiz.ro, Stefan Stan a ajuns în această seară la urgențe cu micuța. Soția lui, Simona, este și ea internată, fetița fiind prea mică pentru a sta singură în spital. 

Nu se știe exact ce problemă are fiica artistului, însă se pare că aceasta este pe perfuzii în acest moment, iar rezultatele testelor de sânge sunt așteptate abia mâine. Artistul ar mai fi declarat că este în drum spre spital în acele momente. 

Și-au ținut relația departe de ochii presei

Povestea de dragoste dintre Ștefan și Simona fost ținută departe de ochii presei până când au spus “da” la starea civilă. Cei doi s-au căsătorit în noiembrie 2019 după o relație de 4 ani.

Chiar dacă diferența de vârstă dintre cei doi este destul de mare, având în vedere că Ștefan are 43 de ani, iar Simona are 21 de ani, acest lucru nu i-a împiedicat să își unească destinele și să fie fericiți. În urmă cu o lună cei doi au devenit părinții unei fetițe. 

Cu cine seamănă Mădălina Ghenea. Sunt ca două picături de apă

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre