Simona Ionescu / Redactor Șef

Parfum de vedetă. Cine sunt celebritățile care au lansat parfumuri populare

Parfum de vedetă. Cine sunt celebritățile care au lansat parfumuri populare
Oamenii se parfumează din cele mai vechi timpuri. Industria mondială a parfumurilor e una extreme de bănoasă iar vedetele nu putea să stea deoparte de ea. Pentru fani e șansa, unică poate, de a simți pe pielea lor ceva din aura vedetelor preferate. Deși, să nu ne amăgim, probabil sunt foarte puține care chiar își folosesc propriile miresme.

Unele sunt noi pe piață, altele au vechime în branșă, iată cine sunt celebritățile care au lansat parfumuri populare. Mirosul de calitate este extrem de important – și vedetele știu asta. De aceea ele reușesc să facă profituri mari din aceasta industrie a parfumurilor odată ce decid să lanseze propriile linii individuale de parfum.

Celebritățile sunt adesea interesate să găsească să găsească surse noi de venituri noi, iar o linie de parfumuri pare să fie o afacere la fel de bună ca altele. Unele dintre celebritățile de pe această listă sunt noi în piață, cum ar fi Ariana Grande, în timp ce altele precum Paris Hilton sunt implicate în industria parfumurilor de ani de zile. Ceea ce e valabil pentru toate e că au succes, scrie The Things. Așa că vom arunca o privire la  unele din celebritățile care au lansat parfumuri.

Kim Kardashian

Alegerea lui Kim Kardashian de a intra pe piața parfumurilor a fost una dintre cele mai strălucite idei de afaceri cu care ar fi putut veni. Unele dintre parfumurile ei populare sunt: Fleur Fatale din 2014, Glam din 2012, Pure Honey din 2013, Aur din 2011 și True Reflection din 2012. Cea mai recentă colecție KKW Crystal Gardenia a avut un succes imens.

Beyonce

Fanii Beyonce fac parte din „Beyhive” și știu că tot ceea ce atinge Beyonce se transformă în aur. Inclusiv liniile ei de parfum. A lansat parfumuri sub numele Heat și Pulse. Beyonce a schimbat cu adevărat jocul din lumea muzicii cu modul în care reacționează baza ei de fani în legatură cu ea. Orice ar afișa, ei sunt gata să se alinieze și să cumpere. Cine nu și-ar dori șansa de a fi ca Beyonce?

Katy Perry

Katy Perry a trecut prin atâtea epoci și schimbări de aspect de la primul ei single „I Kissed a Girl” din 2008. A lansat 10 parfumuri începând din 2010. A colaborat cu artiști de parfumuri precum Stephen Nilsen, Laurent Le Guernec, Natasha Cote și Givaudan. Meow, Purr și Killer Queen sunt câteva dintre parfumurile ei.

Lady Gaga

Lady Gaga a lansat Eau de Gaga ca primul ei parfum. Al doilea parfum, Fame, a fost lansat după aceea. Când a fost întrebată de Fashion Magazine despre aceasta din urmă, Lady Gaga a spus: „Metafora sticlei este că atunci când pulverizați acest produs, toate lucrurile bune despre faimă ies afară, iar toate lucrurile rele rămân înăuntru”. Ideea de a putea mirosi cum miroase faima este uimitoare.

Paris Hilton

Unele dintre parfumurile populare ale Paris Hilton includ Paris Hilton (varianta pentru femei și varianta pentru bărbați, ambele lansate în 2004, Just Me în 2005, Heiress, în 2006, Heir, în 2006 și Can Can în 2007. Lista continuă pentru Paris Hilton care știa că lipirea numelui ei pe produsele de parfumare va deveni o mină de aur. În afară de vânzările de parfumuri, Paris Hilton este, de asemenea, un DJ de succes și antreprenor al altor afaceri.

Taylor Swift

Unele dintre cele mai populare parfumuri ale lui Taylor Swift includ Incredible Things, Taylor By Taylor Swift și Wonderstruck Enchanted. Atmosfera sticlelor ei de parfum este întotdeauna magică și mistică în ceea ce privește aspectul. Stilul acelor sticluțe adorabile face ca utilizatoarea să se simtă ca o prințesă adevărată!

Vibe-ul muzical al lui Taylor Swift se combină perfect cu parfumurile pe care le-a lansat. Enchanted este numele uneia dintre cele mai iubitoare melodii ale lui Taylor, astfel încât inspirația pentru acest nume de parfum se leagă.

Rihanna

Când cineva ca Rihanna lansează parfum, desigur, va merge bine. Unele dintre parfumurile ei populare includ Reb’L Fleur, Nud, Riri, Love Always și Rebelle. Toate parfumurile sunt de obicei vândute în mărimea de 3,4 uncii.

Ariana Grande

A fost doar o chestiune de timp până când Ariana Grande a lansat și ea o linie de parfumuri. Fanii ei adoră tot ce face, de la videoclipurile sale muzicale până la spectacolele sale live. Așa că de ce nu le-ar plăcea și liniile de parfum?
Unele dintre numele parfumurilor cu care a plecat până acum includ Thank U, Next (ca piesa ei de succes), Cloud, Sweet Like Candy, Ari și Moonlight. Ariana Grande este iubită de atât de mulți fani care îi adoră la fel de mult și parfumurile.

Jennifer Lopez

În 2019, Jennifer Lopez și-a lansat al 25-lea parfum. A fost într-adevăr ocupată să se asigure că fanii ei miros bine! Parfumul a fost pus în vânzare cu 45 până la 65 de dolari, în funcție de mărimea sticlei.

Este descris ca având „note florale și lemnoase, deschizându-se cu mandarină italiană, fructe de pădure roz și pere nashi și dezvăluind până la orris, iasomie Sambac, caprifoi și, în cele din urmă, lemn de santal și lemn de cașmir infuzat cu chihlimbar cristalizat”. Parfumurile lui Jennifer Lopez sunt cunoscute pentru că sunt incredibile.

Britney Spears

Și lista parfumurilor lansate de Britney Spears este extinsă. Curious a fost lansat în 2004 și a fost primul ei parfum. În 2005, ea a lansat Fantasy. În 2006, Curious: In Control a ajuns pe rafturi urmat rapid de Midnight Fantasy. Believe (2007), Curious Heart (2008), Hidden Fantasy (2009) și Circus Fantasy (2009) au făcut de asemenea valuri. Anii ’90 și începutul anilor 2000 au fost un moment minunat pentru Britney.

Sursa foto: Instagram, Pixabay

Elon Musk lucrează cu ajutorul fiului său de 9 luni. Iată cum

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre