Simona Ionescu / Redactor Șef

Paris Hilton, primele poze cu fetița ei în vârstă de 5 luni. Micuța este adorabilă. Foto

Paris Hilton, primele poze cu fetița ei în vârstă de 5 luni. Micuța este adorabilă. Foto
După ce anul trecut a devenit părinte pentru a doua oară cu ajutorul unei mame surogat, Paris Hilton nu s-a grăbit să o prezinte oficial pe London Marilyn Hilton-Reum, așa cum i-a pus numele bebelușei. Acum însă, la 5 luni distanță, Paris Hilton a arătat întregii lumi primele poze cu fetița, care este absolut adorabilă.

Paris Hilton și soțul ei, Carter Reum, sunt mândri părinți a doi copii, amândoi veniți pe lume din mame surogat. În timp ce băiețelul Phoenix, acum în vârstă de 1 an, a fost prezentat oficial anul trecut printr-o serie de poze, despre bebelușa London Marilyn nu se știa decât că a venit pe lume. 

Paris Hilton și Carter au pozat fericiți alături de cei doi copii.
Foto: Instagram Paris Hilton

După ce au păstrat secretul timp de 5 luni, Paris Hilton și Carter au arătat în sfârșit primele poze cu micuța, care este de-a dreptul adorabilă, spre bucuria mamei ei. Imaginile care le înfățișează pe Paris și pe London Marilyn, dar și pe Carter, sunt cu adevărat de colecție. 

Paris Hilton și-a arătat în sfârșit fiica

În cadrul ședinței foto recente, Paris Hilton a realizat o serie de poze profesioniste alături de micuță. Atât Carter, cât și Phoenix, băiețelul vedetei, au fost prezenți și imortalizați. Micuța London a stat în brațele mamei ei purtând o ținută roz și o fundă asortată pe cap în pozele dulci de familie, distribuite vineri pe contul de Instagram al lui Paris Hilton.

Paris Hilton a prezentat-o oficial pe micuța London Marilyn
Foto: Instagram Paris Hilton

„V-o prezint pe London Marilyn Hilton-Reum. Am visat să am o fiică numită London de când îmi aduc aminte 🥹. Sunt atât de recunoscătoare că ea este aici 😍. Apreciez cu adevărat fiecare moment petrecut împreună cu ea. Împreună cu Phoenix, îngerii mei copii mi-au arătat o iubire de care nici măcar nu știam că ar putea fi atât de profundă înainte să devin mama lor 💖”,  a scris Paris Hilton la descrierea imaginilor.

Paris și-a numit fetița după bunica paternă

Hilton și Reum s-au căsătorit în noiembrie 2021, dar se știau de peste 10 ani, iar în 2019 au decis să înceapă o relație. Recent, Paris Hilton a arătat fanilor o serie de imagini cu bunica sa paternă, Marilyn June, despre care spunea că a iubit-o enorm, ba chiar numele fiicei sale a fost ales în onoarea ei. 

Paris Hilton alături de bunica ei, Marilyn Hilton.
Foto: Instagram Paris Hilton

„Numele mijlociu al fetiței mele London este Marilyn, în onoarea frumoasei mele bunici 💞 Am purtat mereu o bucată din ea în inima mea de când a plecat, iar acum simt că am o parte din ea cu mine în micuța mea fiică 😇💖🥺”, a scris Paris Hilton în dreptul fotografiilor la momentul respectiv. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre