Simona Ionescu / Redactor Șef

Paris Hilton, ținută scandaloasă pe scenă alături de Madonna. Ambele se întrec în vestimentații de infarct

Paris Hilton, ținută scandaloasă pe scenă alături de Madonna. Ambele se întrec în vestimentații de infarct
Paris Hilton a făcut spectacol la turneul Celebration Tour al Madonnei, când a apărut într-o vestimentație de infarct.

Paris Hilton a ales pentru concertul turneul Celebration Tour al Madonnei o vestimentatie care le-a tăiat respirația domnilor. Blonda a optat pentru o bustieră neagră din plasă și PVC cu o fustă minusculă. Din care s-a văzut posteriorul obraznic al vedetei…

Blonda a accesorizat totul cu o pălărie neagră, cu sclipici, ciorapi cu plasă și cizme negre cu toc înalte până la genunchi. Paris și-a îmbunătățit look-ul cu mănuși fără degete și un rucsac negru șic. La eveniment a fost prezentă și recenta câștigătoare a premiului Grammy, Kylie Minogue, care a purtat un tricou de fan al Madonnei și s-a alăturat reginei muzicii pop pe scenă.

Paris Hilton și- arătat posteriorul la turneul Madonnei. Sursă foto: Daily Mail

Olivia Wilde și-a arătat abdomenul bine tonifiat

Olivia Wilde a fost, de asemenea, văzută participând la spectacol, arătându-și abdomenul tonifiat într-o salopetă neagră decupată. Ea a completat look-ul cu o bentiță neagră și niște tocuri cu imprimeu de șarpe. Între timp, muzicianul Lenny Kravitz a pozat în niște pantaloni metalici de culoare bronzului și pantofi cu imprimeu. La rândul său, Dorit Kemsley, vedeta din „Real Housewives of Beverly Hill”, a ales cizme de piele până la genunchi.

Paris Hilton, ținută de infarct la spectatolul Madonnei

„Mă plimbam prin dormitorul meu, dorindu-mi să fiu Madonna

În februarie, Paris a distribuit un clip din podcastul ei „I Am Paris”, în care a avut-o ca invitată pe Kylie, în vârstă de 55 de ani. Vedetele au discutat despre momentul în care Madonna a purtat numele lui Kylie pe un tricou. „Întoarce-te la mine la 14 ani. Mă plimbam prin dormitorul meu, dorindu-mi să fiu Madonna. Sunt destule momente în care încă sunt absolut încântată că unii oameni… Ei știu că exist pe această planetă! (…) Asta mă face să fac un tricou cu Madonna”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre