Simona Ionescu / Redactor Șef

Partenera lui Mircea Badea le-a arătat fanilor cât de inteligent este micuțul ei.  Carmen Brumă își încurajează moștenitorul

Partenera lui Mircea Badea le-a arătat fanilor cât de inteligent este micuțul ei.  Carmen Brumă își încurajează moștenitorul
Carmen Brumă are tot ce-și poate dori o femeie. O carieră frumoasă, o familie reușită și un copil de care e extrem de mândră.

Carmen Brumă nu ratează nici o ocazie să-și ridice copilul în slăvi, dar are și motive întemeiate, pentru că băiatul reușește mereu să o surprindă.

Partenera lui Mircea Badea le-a arătat fanilor cât de inteligent este micuțul ei.  Carmen Brumă își încurajează moștenitorul

Recent, Carmen Brumă le-a povestit fanilor despre un moment alături de băiatul ei, care a făcut-o să fie extrem de mândră că este mamă. Deși are doar opt ani, Vlad e pasionat de mașini, iar mama l-a dat de gol că știe toate mărcile de mașini care sunt acum pe piață.

Dar și anul în care au fost fabricate. Și pentru a arăta că ce spune e adevărat, Carmen Brumă a demonstrat cu un video pe Instastory, unde micuțul ei și al lui Mircea Badea i-a explicat, cu lux de amănunte, lucruri extrem de interesante despre mașinile pe care le-a văzut pe stradă.

Familia s-a mutat în casă nouă

Chiar dacă nu s-au căsătorit în 20 de ani de când sunt împreună, Carmen și Mircea sunt o familie adevărată care, de curând, s-a mutat în casă nouă. E vorba de un apartament de lux care a fost pe gustul tuturor și unde se simt extraordinar de bine. Locuința familiei are și o terasă extraordinară, unde cei doi îndrăgostiți se relaxează ori de câte ori au ocazia.

Acestea sunt motivele ei de bucurie

Ce o bucură în fiecare zi pe partenera lui Mircea Badea?  „Bucuriile alea care contează și starea aia de fericire la care noi toți aspirăm nu e așa continuă și profundă, nu se mai termină niciodată.

E formată din bucurii mici, simple, mărunte, pe care de multe ori uităm să le percepem. De exemplu, mă bucur când vine fi-miu peste mine, la ora șase, mă trezește și mă pupă. Mă bucură mesajele pe care le primesc zilnic de la femeile care îmi urmează programele și îmi mulțumesc pentru că le-am schimbat viața.

Asta e exprimarea lor și pentru mine e copleșitor. Și e una dintre marile mele satisfacții să fac parte din procesul ăsta de transformare a cuiva. Sigur că meritul e al lor, dar faptul că mă fac părtașă la reușita lor, mă încarcă teribil cu energie. Mă bucur și când îmi este o mâncare, că mă duc cu drag la serviciu, că încă găsesc bucurie în tot ceea ce înseamnă televiziune. Dragul ăsta de a te trezi dimineața și a-ți face treaba. Dacă nu ai asta în fiecare zi, ești mâncat”, s-a destăinuit Carmen.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre